KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 selam yarın almanyadaki merkez müşterinin makinasına bağlanacak gotomeeting kullanıyorlamış bir kere yapmıştım ama çok önceydi hatırlamıyorum nasıl kullanılıyor? müşterinin makinasına birşey indirmem gerekir mi? yoksa o bir link gönderip benim makinaya mı bağlanacak?
Meov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 okuyup anladoğım kadarıyla skype usulü bağlanıyorsun direk? değilsede şey yaparsın, benim kullanıcı adım şu bağlanın uğraştırmayın beni dersin :p
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 eskiden forumlar çok faydalıydı böyle konularda şimdi google var ne güzel 1 saniye sürer bulması
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 google'da nasıl toplantı yapıp bir toplantıya katılacağın yazıyor başkasının senin PC'ne girmesi anlatılmıyor. bahsettiğim program TeamViewer'ın muadili. sadece başka bir marka.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 efektif google araması nasıl yapılır her insana öğretilmeli. bunları sana ayar verme amaçlı söylemiyorum. senin sorduğun bu kadar genel bir soruyu başka bir noobun sormuş olma ihtimali çok çok yüksek.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 isteyen istedigini sorar. cevap verme panpa. forum amaclarindan biride bu.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 adam aramış bulamamış soruyo işte.madem sen buldun yada bilgin var söyle adama bi faydan olsun
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi öğreneceği şey, gotomeetingin sitesinde how it workste bile var. zor değil yani bir saniye "araştırana". demek istediğim, hangisi daha efektif işine yarar? neyse en iyisini bilirsiniz
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bunu diyen zat-ı muhterem daha önce eskiden forumlar bu işe yarardı diyen kişi. çelişki mi? pardon abi sormayız kusura bakma. bu arada bugün bağlandım 'foruma faydası olması adına' yaziyim de başkası da aynı muhabbete denk gelmesin: gotomeeting.com'a girince üstte join a meeting var karşı taraf size bi ID gönderiyor onu girince ortak bir toplantı alanına dahil oluyorsunuz. ardından oturum yöneticisi size ekranınıza bağlanmak için izin istiyor ve daha sonra da klavye mouse kullanımı izni istiyor verince makinayı kontrol etmeye başlıyor. kendi yorumum: teamviewer'ı pek çok kez kullandım hernekadar net hızına bağlı olsa da gotomeeting çok çok daha hızlıydı.
Öne çıkan mesajlar