Zuisudra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 zamanında telefonuma authenticator yükledim. oyunu bıraktım. daha sonra telefonu değiştirdim ve şimdi yeni telefonuma authenticator indirip kurdum. sitede authenticator kodunu girmeden hesabıma erişemiyorum. tabi yeni kurduğum authenticator kodunu da kabul etmiyor. ne yaparım? nasıl yaparım? yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 aynısını ingilizce olarak blizzarda yollucaksın kimlik fotokopisi isticekler muhtemelen o şekilde accounttan ayırcaksın authı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 şu sms olayını aktif etmişmiydin? ben ikidebir authenticator kaldırıp geri aktif ediyorum smsle onay msjı gonderiyorlar hızlıca hallediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Remove Authenticator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bu seferki authenticatorın serial ve restore kodlarını da bi yere not edersen ilerisi için iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuisudra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kimlik fotokopisi istiyorlar hakikatten. iptal edip tekrar aktif hale getirdim ve sorun çözüldü sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar