pasaktaylan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Arkadaşlar üniversitede okuyup part time işe başladım haftada 4 gün işe gidiyorum ve sigortamı işe başlamadan önce anne babamdan alıyordum(emekli sandığı).Şimdi kendim SSK lı oldum direk kendimdenmi yararlanıyorum? İşi bırakırsam eski güvenceme geri dönebilirmiyim? Yeni yasa çıkmışta sagolsun devletimiz gelir açıgını kapamak için part time çalışan ögrencinin sırtına vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 dönebilirsin diye biliyorum sgk.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 en yakın sgk ya git bi sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dönülüyo. kız arkadaşım yazın çalıştı, kendinden yararlandı. çıktı, sigortadan çıkışının yapıldığı gün doktora gitti babasının sigortasıylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 niye calisiyorsun gencecik halinle.universiteni oku, yokluk cekiyorsan da yoklukta bir hayat tarzidir.yazik degil mi niye yoruyorsunuz bedenlerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar