BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Şimdi ben televizyonuma bağlı 4TB'lik External bağlayacağım. Çalışır çalışmasına da bölmeden kullanmanın ömür kısaltma vs gibi olayları olur mu? Yoksa umursamadan kullanayım mı?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ciddiye alıyorum bunu o zaman? :) tekrar okuyunca güldüm abi. umarsızca atıp tutayım mı gibi olmuş. eskiden beri hep bir ikiye bölme olayına girmiştim. gereksiz mi bilemedim.
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 televizyonların görebileceği disk boyutunun limiti oluyor diye biliyorum, mesela 2 tb bağlıyorsun görüyor ama sınırı 2 olduğu için 3tb bağladığında hiç bişi çıkmıyor.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Evet o bazı TV lerde var, kullanım klavuzuna bak mutlaka almadan önce.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hmm evdeki 1tb sorunsuz. media player'a bağlıyorum o tv'ye bağlı da. Elde var zaten, eve götürcem daha. alınmış hazır yani.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 alet direk modeme bağlanıp, uzaktan erişim sağlanabiliniyormuş. En kötü öyle kullanıcam :)
Öne çıkan mesajlar