BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Şimdi ben televizyonuma bağlı 4TB'lik External bağlayacağım. Çalışır çalışmasına da bölmeden kullanmanın ömür kısaltma vs gibi olayları olur mu? Yoksa umursamadan kullanayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 umursamadan kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ciddiye alıyorum bunu o zaman? :) tekrar okuyunca güldüm abi. umarsızca atıp tutayım mı gibi olmuş. eskiden beri hep bir ikiye bölme olayına girmiştim. gereksiz mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 televizyonların görebileceği disk boyutunun limiti oluyor diye biliyorum, mesela 2 tb bağlıyorsun görüyor ama sınırı 2 olduğu için 3tb bağladığında hiç bişi çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Evet o bazı TV lerde var, kullanım klavuzuna bak mutlaka almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hmm evdeki 1tb sorunsuz. media player'a bağlıyorum o tv'ye bağlı da. Elde var zaten, eve götürcem daha. alınmış hazır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 alet direk modeme bağlanıp, uzaktan erişim sağlanabiliniyormuş. En kötü öyle kullanıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar