ciscolog Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Arkadaşlar çeşitli reforge sitelerinden Hit %15[5100 stat] olarak ayarlamama rağmen halen daha olması gerek crit'i bulabilmiş değilim. Eskiden Critical Mass vardı bununla birlikte (100-5)/3=%31.7 diyelim. Talent + Raid Buff = %8 = %23.7 Crit triggered trinket,windsongu falan geçtim bana 23 için gereken stat nedir bunu söyleyebilecek olan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yeni sistemde frozen targetlara karşı, mecvut crit 2 ile çarpılıp 50 ekleniyor. Ancak 93 level bosslara karşı -%3 crit ile oynadığımız için %28 crit gerekiyor bize. (%28-%3)x2+%50=%100 Flask, yemek, raid buff vs herşey üstündeyken %28.00 crit yakalamaya çalışıyoruz. 600 crit rating %1 crit ediyor, o sebeple diyelim tüm bufflar varken %27,45 critin varsa 600*0,55=330 ratingi daha reforgelaman gerekiyor anlamına geliyor. Her item değiştiğinde, değişen int yüzünden bu ayarı bir kere daha yapman gerekecek malesef. Genelde bütün heryerde frost armor tavsiye ediliyor olsa da, %28 criti bulana kadar her %1 crit, %2 crit gibi çalıştığından dolayı ben frost armorsuz %28'e ulaşana kadar molten armor kullanmayı tercih ediyorum. Mesela şu an itemlerden 6000 civarında crit rating alıyorum ve base + intten gelen + mage buff'ı + molten armor ile birlikte %28.01 gibi bir critim var, hitte %15 olunca kalan herşey haste (tabi artık ne kalabildi ise) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Teşekkürler,bu 93 Bosslardaki -3% crit debuffundan haberim yoktu açıkcası.Şuan itemler oturmadı zaten 2.haftam lfrdeki iyi bile drop almışım açıkcası 2 token + 3 rare olarak.Zamanla düzelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 reforgelite addonu kullanın rahat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar