chagy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Selamlar, Kasadan aniden çat, takur tukur ses geldi ve kapandı. Soketin çevresinde olan kare zımbırtıdan siyah küçük parça kırılmış, doğal olarak fan ve soğutucuyu tam oturtamıyorum. Ancak diğer parça soğutucu ile işlemci arasındaydı.. çözemedim neden oradaydı ve nasıl ikiye ayrıldı. Fikri olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 onelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Rezidanslarda kireçlenme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Birader kireclenme geyigi cok guzel, tam cuk oturmus eyvallah da guldugunuzu belirtmek zorunda degilsiniz soyle bir konuda ya. Hani derdi olan bakimindan gayet sinir bozucu olay. Cozemedim orasi neresi tam ama board ustundeki hedeyse sen yeni bi board bakmaya basla ufaktan. Board nanay degilse bile islemciyi tutmasinin yolu yok pek. Bir de o kisim patladiginda islemci kaymamistir insallah. Diger turlu yeni bir islemci de lazim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çok ayıp etmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 di said: Birader kireclenme geyigi cok guzel, tam cuk oturmus eyvallah da guldugunuzu belirtmek zorunda degilsiniz soyle bir konuda ya. Hani derdi olan bakimindan gayet sinir bozucu olay. Cozemedim orasi neresi tam ama board ustundeki hedeyse sen yeni bi board bakmaya basla ufaktan. Board nanay degilse bile islemciyi tutmasinin yolu yok pek. Bir de o kisim patladiginda islemci kaymamistir insallah. Diger turlu yeni bir islemci de lazim olabilir. Yok işlemci kaymadı, hatta yan yatırıp çalıştırdım, sadece tam oturtamıyorum fan ile soğutucuyu.Macun kısmı da iyicene yalan oldu. Bilg. kendini kapatıyor bir süre sonra doğal olarak, hemen yeniden başlatıp biosdan baktığım derece en son 93tü. Son olarak, acaba elemanlar macunu sürerken o metal parçasını kullanıp, soğutucunun altında mı unuttular? Saçma ama başka bir şey gelmiyor aklıma, o metal parçası hiç bir yere uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Valla cok sacma ama kendileri de oturtamadilarsa, arada bosluk falan kaldiysa koymus olabilirler diye bi senaryo urettim sen simdi boyle deyince. Bekle istersen biraz, Kharon falan baksin konuya, alakali bisey der illaki. Bir de fani oturtamama sebebin ne ? O kirik parca mi? Hani fan zaten genelde zor oturan, cogu zaman taktim zannedip kenarindan pirtlayan bi hadise. Haliyle biraz ugrastirabilir gibime geliyor. Bir de macunsuz calistirma aleti ya, yazik edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ben hic bisey anlamadimda o kirik parca macunun ustune yapistirdigin seye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bahsetmemişim pardon, işlemci AMD. Kırılan siyah parça AMD fan ayağından kırıldı. Metal parçalar ise macun ile birlikte soğutucu ile işlemci arasından çıktı. Şimdi Fan ayağı mıdır nedir ondan alır takarım vs ancak o metal şey bir işe yarıyor muydu falan o konuda fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 neye baktığımı dahi anlayamıyorum o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben hic denk gelmedim ona ama; http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_cooling "Heat Sink" said: Usually a heat-sink is clamped to the integrated heat spreader (IHS), a flat metal plate the size of the CPU package which is part of the CPU assembly and spreads the heat locally, with a thin skim of thermal paste between them to compensate for surfaces not perfectly flat. The spreader's primary purpose is to redistribute heat; the finned heat-sink removes it more efficiently. Surada da soyle bir yorum eklenmis; http://www.tomshardware.co.uk/forum/353631-13-build-working-cooler said: Seriously, though, how did you install your CPU cooler? Did you install it with the metal plate facing the motherboard or did you have the rubber part of the base plate facing the motherboard? Installing the cooler the wrong way on an Intel build can cause it to short out and then even if you do get it started you'll get a repeating boot loop - I've had that happen on a couple of occasions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bi ise yariyo mu benimde fikrim yok ama hatirladigim kadariyla bizde takiyoduk bilgisayar satarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 3-4 detaylı resim çeksen? şuncacık şeyden fikir üretenler olmuş, resimler çoğalırsa en azından işin kolaylaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konusarak anlasabildigimizden mutevellit gayet dogal sanki fikir uretebilmemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Aynı sorunu yaşamış biri olarak kırılan noktaya ne kadar kuvvetli yapıştırıcı denediysem de bir sonuç alamamıştım. En sonunda there i fixed for you çözümlerine kaydım. Bir vidayı sağlam ısıtıp kırılan dişin yerine soğutucuyu eski halinde tutabilecek şekilde vidaladım oraya yarısı dışarıda kalıp tutacak şekilde. Fanı taktım üstüne. Öyle 2 sene gitti. Yalnız AMD hala kurtulamadı eski salak fan sisteminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Her sene daha sikko tasarlamayı nasıl başarılıyor anlamıyorum şu fan ve soketleri. Kaç cpu fana yapışıp, pinleri kırdı bu yolda. Bir de cidden fotoda ne gördüğümü bilemedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yumy said: Rezidanslarda kireçlenme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Elimde i5 fan ve soketi vardi, ise yarayacagini bilsem gonderirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Fan parçası da olabilir ama passive heat exchanger olması gerek o siyah olanın, üzerine de fanın montajı geliyor, üzerinde yaprak şeklinde finler olması lazım. Sahi, nasıl becerdin ya kırmayı? Nasıl genleştiyse ısı transferine dayanamayıp fracture olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar