Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 pc ye acaip bişi bulaşmış temp klasörüne bi tmp41.tmp diye dosya yaratıyo (rakam deişiyo hep) anti vir ve norton yüklü sistemde 2 si aynı anda calıstırıyom buluyolar anında siliyorum busefer baska rakamla yeniden aynı boyutta bitane daha yaratıyo gene trojan alarm gene siliyo bu işlem böyle gidiyo napcam ?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 thecleaner ' i arat bul çek ve sil.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 www.moosoft.com[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 şu sıralar ramlerle ilgili bi virüs bulaşıyormuş. windows aşırı derecede sakat bir virüs şeysi demiş. emailime gelmişti bugün orda okudum. mcafee bulmuş virüsü. kesin bir çözüm şeyini bulmamışlar henüz.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 58) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 the cleaner da kolpa cıktı bulamıyo[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 abi ilk önce service ve processleri tarayıp kapat tanımadıklarını (servicelere dikkat et yalnız)..sonra scan et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 mc afee 2005 all in one dene denediklerim arasında en iyi o yardımcı oldu ancak o bile kesin çözüm değil of aldı başını gitti..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 onun gibi bi prog daha wardır o yaratıodur o dosyayı onu silmen lazım...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 en guzeli trojan remover ile bakmak[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 en saglamı mcaffee gibi geliyor bana son patchleriyle felan baya ise yarıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 birde ad-aware ı denemelisin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 benim denediğin bi sürü program arasında en iyisi mc afee çünkü firewall anti virüs spyware removal hepsi bi arada çalışıyor ve baya bişiyi buldu ancak malesef o bile tam çözüm olamadı adamlar nası spyware basıolarsa artık.. en son geçen bi menü çıktı patide, paticik.com size şu programı tavsiye edio spyware removal için falan dedi yarıldım monitör başında :)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar