Spartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 City of heroes account umla takas etmek isteyen, boşa yakın veya boş swg accountu olan varsa bana ulaşşın. Oyunu cd ye çekip gönderebilirim. Benim accountun içerisinde 2 tane lvl11 scrapper var. Birisi katana/regen, digeri spines/regen[signature][hline] [Bu mesaj Spartan tarafından 09 Kasım 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lol. abi ben kutu aldım ondan senin acc'i almamistim. E benim swg ile deiştokuş edeyim bari. 2 acc olur :). İçinde master swordsman var. aslında architectde vardı ama kapatmadan bi gün önce surrend ettim. herneyse 800k para vardı. Bi de bol bol para edicek item var. En az 5m eder yani. Diğer detaylar için pm'den konuşalım. bu arada bunları saydım ama hani boş istiyosan direkman silebilirsin :) [Bu mesaj Erchamion tarafından 09 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Adaşım Spartan, Corbantis'teyiz, bekleriz biliyorsun :) Sevgiler,[signature][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sagol goodness cim. özel msg attım arkadaşa.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar