spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Nightelf warrior olarak başladım şu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Ya two handed weapon kullanmayı bulamadım kullanamıyorum sinir oldum Aynı şekilde iki tane silahda kullanamıyorum onada sinir oldum. talentları naapayım. 1 tanesini verdim ama diğerlerini bekleyticem Açıklarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 two handed kullanmak istiyosan weapon trainer bulman laz1m. Night Elflerin orda varm1 bilmiyorum ama stormwind de var(humanlarin sehri)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 War n.elflerın orda bıraz ara bulursun[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Talentlar zaten sılınıcek openbetayla bırlıkte karakterler 2 haftada pvp yapabılıcek kadar olan yerlere ver zevkını al oyunun yukardakı stıcky topıclerde talent calculatorlar var onları oku ıyıce guzel bısey cıkar[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 tamamdır saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar