Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim 206'nın resimleri.

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

Jant işi çok uzak. Araba zaten düşük. Son susturucum amerikadan geldi bu hafta içi takacam inşallah. Filtre K&N, ısı koruması da var. Yandaki roland garros amblemleri çalındı oraya APC, K&N ve APEX yapıştırıcam kapansın çizikler diye. Sinyallerin altına'da krom nikel RG yazacam.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 31 Ekim 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
ben olsam hemen peugeot yazısı,amblemini sökerdim.

Nıye ya markaya karsı bı tıksıntılık mı war[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 31 Ekim 2004 12:49 tarihinde demiş ki:
modifiyesiz 206 gormek haram yemin ediyorum =P

-bir arabayı yamultan zihniyeti anlamıyorum.nedennn ama neden 206 denen zavallı araba maruz kalıyor neden bir reno laguna veya megane değil de 206 biri açıklasın.
-bir tanıdık "0" 206 alınca koşarak onu ziyaret ediyorum arabasının fotoğrafını çekiyorum unutmamak için peugeot un orjinal halini.halbüki orjinalken ne de güzeller bu arabalar.
-bizim mahallede modifiyesiz 206 ları çiziyorlar...
-arka farlar çok kötü olmuş disko lambası gibi.[signature][hline]0800 211 33 74
"Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?"
(gerçektir.)
Sosyal ağlarda paylaş

bence yapıcaıın cok sey var ama bolede sade ve hoş gusel yanııı jantlar cam ıc dosemeye deısıklık yapabılırsın dıe dusunuorm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

Farlar güzel. Çok güzel olması için future chrome alman lazm ki 150 sterlin. Angel eyes çok yakışıyor ön far olarak ama o da pahalı. Zaten çok bozmak istemiyorum. Ufak tefek ordan burdan değiştirerek millet "lan bu araba inikmi yoksa orginalmi" dedirtmek istiorum :D

206 lar normalde bu kadar yüksek deil dışarda. Ülke şartlarına göre traktör gibi yükseltiyolar. Aslında 2003 öncesi roland garros'un koltuk ve döşeme rengi daha güzeldi. Bej rengiydi. Bu saatten sonra zaten içi komple deri arabaya bişi yapılmaz :P

Yapılabilecek çok şey var:
-Enkei Racing Bronze RPF1 15" jantlar
Tabi 4 bijonlusu var bunun :D
-Lassa Impetus Sport veya Pirelli p6000 lastikler
-Koni ayarlanabilir amortisör
-Angel Eyes ön farlar
-Beyin programlama (chip takılmıo, beyini bilgisayara bağlıolar direk)
-Orta susturucu iptali (Katalizör iptal olmuo, çift sensör var)
-Yeni Baskı balatası
-Griffith Quickshift[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 13 Kasım 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...