YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 nostabinda nın resimlerindeki 2 inci çok güzel olmuş bazı parçaları aynen uygulaya bilirsin.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bu arada çok ve sık kollu jant dediğim orjinal "206 CC Roland Garros" un orjinal jantlarıymış çook güzeller[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ya yok bişi yapma bi nos tak supercharger tak yeter ... (ciddiyim dıs görünüşü cok hoş)[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Hayırlı ve uğurlu olsun roland garros amblemlerimi kazıyarak çalmışlar :(. İlginç tabi ne yapacaksa artık. 47 m tanesi. 94 milyon hiç yoktan masraf. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 04 Kasım 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 jantları degstir arkaya ve öne alçatma gibi snyper taktırt kaputun üstüne hava giren şeyler varya adını unuttum ondan yaptır nos tak turbo olsun egzost degistir hava filtresi degistir alttan neon ver[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 undergroundci genclik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hava filtresi taktım yeni. Ne güzel integra type-r 'ın manyak bir alet olduğunu deneme şansım oldu dün. Bu arada roland garros amblemlerini almıcam. Sticker yapıştıracam yerlerine. Tekrar çalarlar diye korkuorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bi kere arabayı düşürt sonra jantları değiştir.Egsoz olarak heeders mıydı neydi ondan al,birde spoiler tmm :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Jant işi çok uzak. Araba zaten düşük. Son susturucum amerikadan geldi bu hafta içi takacam inşallah. Filtre K&N, ısı koruması da var. Yandaki roland garros amblemleri çalındı oraya APC, K&N ve APEX yapıştırıcam kapansın çizikler diye. Sinyallerin altına'da krom nikel RG yazacam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Catscratch, 04 Kasım 2004 16:51 tarihinde demiş ki: Hayırlı ve uğurlu olsun roland garros amblemlerimi kazıyarak çalmışlar :(. İlginç tabi ne yapacaksa artık. 47 m tanesi. 94 milyon hiç yoktan masraf. Var böyle aç millet (:[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Silthanas, 31 Ekim 2004 12:49 tarihinde demiş ki: modifiyesiz 206 gormek haram yemin ediyorum =P benim modifiesiz 206m var napıcas simdi? hemide 1.4 :([signature][hline][b]imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Fistan, 31 Ekim 2004 15:41 tarihinde demiş ki: ben olsam hemen peugeot yazısı,amblemini sökerdim. Nıye ya markaya karsı bı tıksıntılık mı war[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Roland Garros Amblemlerini çaldılar zaten ühühü. Araba yıkadıktan 1 gün sonra o hale gelio. Malum istanbul havası, kirlilik ağaçlar kamyonlar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Silthanas, 31 Ekim 2004 12:49 tarihinde demiş ki: modifiyesiz 206 gormek haram yemin ediyorum =P -bir arabayı yamultan zihniyeti anlamıyorum.nedennn ama neden 206 denen zavallı araba maruz kalıyor neden bir reno laguna veya megane değil de 206 biri açıklasın. -bir tanıdık "0" 206 alınca koşarak onu ziyaret ediyorum arabasının fotoğrafını çekiyorum unutmamak için peugeot un orjinal halini.halbüki orjinalken ne de güzeller bu arabalar. -bizim mahallede modifiyesiz 206 ları çiziyorlar... -arka farlar çok kötü olmuş disko lambası gibi.[signature][hline]0800 211 33 74 "Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?" (gerçektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 artı o parayla bir peugeot 206 da amcaoğlu na alırsın.[signature][hline]0800 211 33 74 "Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?" (gerçektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bu arabanın üstü cam falanmıydı? öyle birşey vardı..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 58) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bence yapıcaıın cok sey var ama bolede sade ve hoş gusel yanııı jantlar cam ıc dosemeye deısıklık yapabılırsın dıe dusunuorm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 super[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Farlar güzel. Çok güzel olması için future chrome alman lazm ki 150 sterlin. Angel eyes çok yakışıyor ön far olarak ama o da pahalı. Zaten çok bozmak istemiyorum. Ufak tefek ordan burdan değiştirerek millet "lan bu araba inikmi yoksa orginalmi" dedirtmek istiorum :D 206 lar normalde bu kadar yüksek deil dışarda. Ülke şartlarına göre traktör gibi yükseltiyolar. Aslında 2003 öncesi roland garros'un koltuk ve döşeme rengi daha güzeldi. Bej rengiydi. Bu saatten sonra zaten içi komple deri arabaya bişi yapılmaz :P Yapılabilecek çok şey var: -Enkei Racing Bronze RPF1 15" jantlar Tabi 4 bijonlusu var bunun :D -Lassa Impetus Sport veya Pirelli p6000 lastikler -Koni ayarlanabilir amortisör -Angel Eyes ön farlar -Beyin programlama (chip takılmıo, beyini bilgisayara bağlıolar direk) -Orta susturucu iptali (Katalizör iptal olmuo, çift sensör var) -Yeni Baskı balatası -Griffith Quickshift[signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 13 Kasım 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar