OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 simdi bu 4v4 u kaybeden napacak bide onu konussak ??????? yenilen sonucuna katlanmalı! ! ! ! ! ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 harristhegosu said: idra fan ? ofc bence bu grundge mac olmali naklen yayin vs. artik geri dönüsü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 zaten konusuldu , 8 kisi oldugu icin tam bir zaman bulursak persembe yada cuma oynancak gibi duruyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 8 kişi olduğu konusunda hemfikiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 3vs4 te yeneriz birader , o yuzden ayrintili yazdim. Ama takimdaki cocuklar illaki herkes oynasin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 cuma daha uygun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 harrisle oynadık gecenlerde yenildigi zaman direk oyundan cıkıp chatte 2-3 sallamadan sonra b.neti terk etti. o yuzden yenmeyin adami. cok hassas yenilgi konularında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Snail'i takimdan kotu oldugu icin attim , yerine baska bir arkadasi aldim sanirim o yuzden saldiriyor hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 haydaa kavgada söylenmez gogo bir maç daha çıktı.. bu maçta cuma oynansın diyenler +1 desin. WHO WILL WIN????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sonunda gercek resmimi koymussun birader , ayrıca cok haksız bir mac olur snail ciddi anlamda kotu. Garimto degil mi lan o hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 2003 mü 2004 mü neydi? koysanıza bi link şu garimto vs imprator final maçına, neşemizi bulalım. http://www.youtube.com/watch?v=BjL7WtKgb04 http://www.youtube.com/watch?v=qt2yZTnma74 alın bari bulun neşenizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 harristhegosu said: ulan bebeler herkesten iyi biliyorum kimin ne oldugunu , o amerikali gerizekali idra dan bahsediyorum ben . Karizma diye sizin takim resimlerini koymussunda herif sc tarihinin en cok dalga gecilen adami. Ne kadar düsük seviye forum la burasi ? Idra'ya laf mı attınız başınıza büyük bela aldınız yo yo yo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 dedigin tarihten daha erkendi galiba huun , gercek oyun gercek oyuncular zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar