Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4v4 Dediniz Geldik!

sanver

Öne çıkan mesajlar

MKP, stephano, AcerNerchio, Vortix bide adı IIIIIII mıdır nedir kimse artık o ve bir kaç tane daha isimsiz gmlere de ders verdik ayıptır söylemesi.

MKP oyundan çıkarken bize verdiği demeçte akıllara zarar.
"my ally is noob canon rusher" :P

haaa bu arada Sanver'ler ile yaptığımız maçın score screendeki ve o kadar zergling bolluğunda sadece 1 killed unit olmasınıda bir kenara iterek "bg" deyip oyundan çıkmasınıda saymıyorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

hay arkadas siz bwden beri forum kullanmıyomusunuz? hatta buyuk ihtimalle daha bile eskilerden beri forumdasinizdir. yaptıgımız geyikleri de formülize edip anlaticakmiyiz anlayasiniz diye heyyyy bre hey....

-"Harbi ya aynı hesap olmus";
yazar bu cumlede , harrisin , polt mma ve boxer üclüsüne mac teklif ettiginde olusacak abesligin ve komikligin aynısının , oymanın , an itibariyle dünyanın en iyi takımı olan Harrisin Takımına(hahahah) mac teklif etmesiyle tekrardan oluştuğunu ve aynı hesaba denk geldiğini belirtmiş.

-Dünyanın en iyi takımıyla ole s.a diyip mac atilirmi yahu. randevusuz felan ....

yazar bir onceki cumlesini noktayla bitirmis ve bu 2. cümleyle yeni bir muhabbete yelken açmış. Dünyanın en iyi takımı olan Harris'in takımına (hahahahasdhashd) bu şekilde "s.a kardes mac atak mı" gibisinden yapılan mac tekliflerinin ne kadar komik oldugu üzerinde durmus ve randevu ile mac atıldıgının altı cizilmis.

yaptıgım geyikler high-level geldi galiba paragraf paragraf anlatmam gerekiyo................
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ownage ın anladığı gibi anlamıştım.

Beyler bu arada Harrisin takımında kaptanın yönetmesine gerek yokki zaten herkes yapcağı işi daha maç başlamadan biliyor.
O yüzden harrisin takımı en iyi takım.Maç içinde düşünmüyorlar.
Ve Best 4v4 team in the world!(asdadadasd)
Sosyal ağlarda paylaş

sanver said:
zaten herkes yapcağı işi daha maç başlamadan biliyor

Himm herkes demekki o kadar işte, maç başlamadan bişiler görmeden neye karar veriyonuz siz, 6 pool? c.rush? Proxy Rax/Gw? Gerçi keşke yapsanız da :)

Neyse keşke zamanımız olsaydı da sizin kadar kasabilseydik. Belki o zaman böle topic ziyanlığı olmazdı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gayet rahat gülerek attım o postu, gülücekler içindedir görebilirsiniz 2 yukarıda kendisini.

Ha sizin de espri anlayışınız bu kadarsa ve siz buna gelemiyorsanız o daa sizin probleminiz kardeşim

Hatta o sizin grubunuzun (bu 4vs4 değil) benle ne alıp veremediği var bilmiyorum ama bari bu 4vs4 grubunu kişisel sorunlarınıza alet etmeyin yeter, güzel kardeşlerim
Sosyal ağlarda paylaş

baybety said:

vayyy arkadaş takım arkadaşım oyman rakibim harris hangi dünyadayım ben inşallah sabah uyanmam :)

ahahaha harry eski harry değil ya , oynadıgımız macların yarısından fazlasında cannon rush denedi ve o cannonları tek bir marin kesemeden iptal edildi. Ordan sonrada macroda toparlanmaya calisirken , yaptigi en etkili sey bize sövmek oldu.

"AĞBI CANNON RUSH TUTMADI HEPSI SIZIN SUCUNUZ ADAMLARI NIYE OYALAMADINIZSUDHAUSHD123123123121111ASDASD"

harrise not : bu yazdıklarımı yalanlamadan once 2 kere düşün , bütün replayler duruyor !!!!!!!!!1111111111!111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...