nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 iett.gov.tr den yapılıyor diyor fakat hic bir menu goremedim ben mi körüm
zeper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yok ya internetten olmuyor o, gidip akbil dolduraln iett ye ait o beyaz kulübemsi yerlerde yaptırıyon, akbilini veriyon onlar yapıyor diye biliyom
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 netten oluyor diyor
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben de cozemedim, su devlet kurumlarının internet siteleri kadar fantastik mekanlar yok nette zaten
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kendi güncellenmişti bende bu sene ya. mail geldi, vizeleme işleminiz bilmemnolmuştur gidip kartı yükletirken hariçten 5 lira da vizeletme için yükleyin gibi bişiler dedi. oldu.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 baktım simdi bana da fi tarihinde mail atmıslar, biraz daha iett sitesinde gezsem kör olacaktım iyi oldu
Öne çıkan mesajlar