Colorwithnotexist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Evet böyle bir planımız var , hem yeniler öğrensin hem de farklı birer deneyim olsun diye böyle bir plan var. Return To Ravnica üzerinden bir kutu booster box ile oynanması planlanan bu draft için gün olarak 9 Aralığı düşünüyoruz. Ancak oynayacak bir mekan ayarlama konusunda sıkıntılar sürüyor , sonuçta boosterları biz getirdiğimiz için sürekli draft oynanan yerlerde oynayamayız. Bu yüzden bir avm'nin yemek katı ya da öneriler ile gelebilecek bir cafe düşünüyoruz. Draft içeriği ise şu şekilde planlanıyor; katılım ücreti 45 lira. draft + 3 round ödüller 4-3-2-2 şeklinde 1 adet booster da çekiliş ile sıralamaya giremeyenler için .
themaverick Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Harika bir fikirmiş, Ankarada olsa yada o trihlerde İstanbulda olsam asla kaçırmazdım.
nuki Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 anadolu avrupa bir plan var mı peki?
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu rakamlara hala oynayan varmı ya mtg?
jengeese Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 iyi günler arkadaşlar en yeni mesaj bu olduğu için buraya yazma gereği hissettim. magic oynamak ve trade e girmek hatta kart satın almak istiyorum. istanbul avrupa yakasındayım ama anadolu'ya da gelirim bu iş için :) satılık kartı olan ya da oynamak isteyen arkadaşlar lütfen bana 0533 257 77 54 numaralı telefondan ulaşabilir mi?
Öne çıkan mesajlar