Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 d3 kafa dağıtmalık oyun ya aç sepeltura çalsın arkada gir 1-2 saat çatçat. hesapta sc, wow falan olmasa verirdim hayrına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yarın kutulu olarak alacağım. sorun çıkmaz değil mi, eski versiyonu mu yüklü dvd'sinde? ya da direkt keyini kullansam olur mu içindeki? koleksiyon diye kalır kutu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kutulu al, bi önceki verdsiyonu 10 dakkada dvd den yükler, sonra kalan ufak kısma bi update çakar girersin oyuna. Kutulu almanın tadı farklı ya. Benim wow,tbc,wotlk,cata,sc2,wc3,wc3:tft alayı duruyo kutulu yanyana. Farklı bi his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 aldım da ne salaklar ya. güzelim kutuya bandrol yapıştırmışlar gri gri lekeler kaldı. yapıştır poşedin üstüne gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 diablo 3 pvp ne zaman geliyor ya paragon 100 oldu char mal mal sıkıldım inferno diabloya tek atıcam nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 mp10? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar