Gunn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Delikanlı adam bardı tamerı etliyi sütlüyü fazla düşünmez. Yeterli alkoL seviyesine ulaştığı anda çeker kılıcını. AlkOL bu bünyeye ekstra bi hararet getirir... Ardına bakmaz, koşar karşılaşılabilecek en güçlü düşmanla vuruşmaya. Ilshenar Chaos Shrine'da rakibini göremeyince sorar...cevap alamaz ayrı... En sonunda bulur rakibini... Rakibiyle ilk temasta parça pinçik olduğu için geriye, daha kolay tutulabilecek bi noktaya çekilir (kaçmaz) Delikanlı asla kaçmaz!!! Köprüyü tutmaya kararlıdır. Delikanlıca ve kahramanca savaşır, sıklıkla gözü yanında kendini healleyecek birini arar. Ama delikanlı yalnızdır, hatta yanlızdır. Evet, günün sonunda ölmüştür, ama delikanlılığı bakidir, bugün olsa yine yapar :) *feels sober*[hline][Bu mesaj Gunn tarafından 10 Haziran 2002 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Bu balronlar o akdarda güçlü görünmüyor yaw ölmeden önce baya bi indirmişsin hp yi Elinde ne vardı gm made mi vanq falanmı? ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Ha birde hazır balrondan konu açılmışken; ilshy dışında nerde balron bulabilirim? Ama tek başına sitiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 valla ben tek başıma yapamıyorum eagle, yardım gerekiyo *grins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 ehehe aslanim gunn im...ben de onu balron degilde aw ye felan yaptigimi hatirliorum ;)) balron hythloth da olmasi lazim ama balron aw dahil..normal trammel de felan asla tek bir odada durduklarini sanmiorum ilsh de bile genelde cevrede yaratiklar olaiblio..ki chaos shrine da azcik lure ile teketek kalabiliorsunuz.. ancient werymm icinde gecerli..kendi lairnide fire eleler felan vardi hatirliosam...hatirliorum ki.. ordular...bi dahaki hedefiniz exodus dungeon![hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Bu arada gunn burda bi balron varmış dedikten sonra balron kalmadı anam ww verelim diye dalmadımı o ww sana? Yok hani diğer resimlerde sağlam görünüyorsun çizdirmemişsin ww ye ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 *!her gün bir-iki birşeyler yapıştıran kocasına yılın UO Resimler Kişisi plaketini uzatır* *!mono'ya mansiyon verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 eagleım, WW falan öyle kolay çizemez gunn'ı ;) *WW'nin tameli olduğu gerçeğini neşeyle saklar* *emote yaparak bu gerçeği açığa çıkarmış olur* *sıç gelir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 said: Emaleth, 11 Haziran 2002 00:57 tarihinde demiş ki: *!her gün bir-iki birşeyler yapıştıran kocasına yılın UO Resimler Kişisi plaketini uzatır* said: *plaketi diğer plaketlerinin arasına koyar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AristophaneS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 *Son kalan delikanlılarda Gunn u teprik eder* *Yiğidi öldürür ama hakkını Yemez*[hline] Throne of Darkness http://www.tod.edu.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 eheheh lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Gues you can pas ZUahzuahua :D :lol:[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… geberik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 said: EagleEye, 10 Haziran 2002 23:33 tarihinde demiş ki: Ama tek başına sitiyorum[hline] ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Na-Krull Mesaj tarihi: Haziran 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2002 Tek başına istiyorum demeye çalıştı galiba[hline]Sethlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2002 ehehe tek başına istiyorum yanlış anlayanlar utansın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 8 yıl sonra ... salvation Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
AristophaneS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 *Son kalan delikanlılarda Gunn u teprik eder* *Yiğidi öldürür ama hakkını Yemez*[hline] Throne of Darkness http://www.tod.edu.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 eheheh lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Gues you can pas ZUahzuahua :D :lol:[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 said: EagleEye, 10 Haziran 2002 23:33 tarihinde demiş ki: Ama tek başına sitiyorum[hline] ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Na-Krull Mesaj tarihi: Haziran 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2002 Tek başına istiyorum demeye çalıştı galiba[hline]Sethlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2002 ehehe tek başına istiyorum yanlış anlayanlar utansın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar