Sin_Underworld Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Evet beyler çok güzel bir stratei oyunu tavsiye ederim aşadaki link' girerek ve alt taki SIGN ME UP bölümünü tıklayarak kayıt olabilirsiniz maile gelen linkide onaylamayı unutmayın http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30260Q30294P30345L30260I30294T30243 iyi eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 nitekim öyle gözüküyor ve ben bunun üstüne[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yoh tam olarak aynı deel. level oalyı, daha cok silah, kıl, yün vs war. denemeye değer. ben 5-6 aydır takılıyom.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yeni uye oldum sanada baya para kazandirdim heralde :P ama zevkli oyunmus butun gun is yerinde sikintidan patlicama bunu oynarim lol[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Underworld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Evet baya zevkli bir oyun herkese tavsiye ederim denemenizi isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar