Spartan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 adsl de problem mi var yoksa ben de mi bir sorun var? bikaç siteye girdikten sonra bi süre girmemeye başlıyor. sonra 4-5 dk sonra tekrar girmeye başlıyor. dns lerden dolayı mı yoksa hattımla mı ilgili? ya da internet çıkışları mı kötü? bir de zoom x4 ün console u açılmıyor bazen? yardımcı olabilir misiniz.[signature][hline] [Bu mesaj Spartan tarafından 13 Kasım 2004 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben de son birkaç gündür bazı sitelere giremiyorum sanırım çıkışlarda sorun var.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Çıkışlardan değil,ya sizin hattınızda bi problem var yada dns'ler çöküyo.bende hiçbir problem yok bayadır.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 spartan büyük ihtimalle worm yemişsin.. bi ad-aware'le scan et bence..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 vesbiz downloader diye bir spy var, makineden silemiyorum. ve paso yeni ad ware indiriyor kendisi..format atıcam.zaten sp2 yüklemek lazim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 10-12 kasim arasinda cidden nette genel bri problem vardi ama evvelinde ve bugun yok ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Eger silemiyorsan trojan vs. güvenlikip te başlat makinayı öle tarat silebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: malcolmx, 13 Kasım 2004 12:29 tarihinde demiş ki: Eger silemiyorsan trojan vs. güvenlikip te başlat makinayı öle tarat silebilirsin denemiştim.olmamıştı yine:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 silemiosan çalışıo demektir güvenli kipte ctrl+alt+del den baktın mı8 çalışıo mu die aslında güvenli başlat öle bi prog un çalışması ters ama olur mu olur[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: YSidiousY, 13 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: silemiosan çalışıo demektir güvenli kipte ctrl+alt+del den baktın mı8 çalışıo mu die aslında güvenli başlat öle bi prog un çalışması ters ama olur mu olur program orada gözükmüyor..spysweeper görüyor siliyor diyor ama sonra tekrar tarattıgımda yine cıkıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar