hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 screenshot upload edemiyorum ya sürekli hata veriyor. bir hatadan dolayı upload edilemedi diye. nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 yeni başlık açıp nedenko'ya yük olmak istemedim. Şimdi steam'de oynadıgım bir oyun, evde desktop'da save'leri var. Laptop'um da da o save'den devam etmek istiyorum mümkünmüdür ? Mümkünse nasil yapıcam (internette mümkündür yazıyor zaten ama her oyunu destekliyo mu onu bilmiyorum) Steam ayarlarından hiç anlamiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Abi steam ayarlariyla ilgili oldugunu sanmiyorum, buyuk ihtimalle o oyunun save'leri kaydettigi klasorun icini diger bilgisayara yapistirirsan olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 öyle olurda ben otomatik istiyorum mesela. Kafede açtım oyunu oynadım kapattım. Evde desktop'ta steam'i acınca senkronize etsin , ordan devam edeyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Abi cloudun olayı o zaten. Oynadığın oyunların steam store sayfalarından cloudu destekleyip desteklemediğini görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 oyun steam cloud u desteklıyorsa olur. oyuna sağ klick properties i seç oradaki "steam cloud" kutucugunu ısaretle. oyundan cıktıntan sonra steam ı kapatmadan önce senkronıze etmesını beklemeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 steam cloud desteği olan tüm oyunları o şekilde oynayabilirsin. oyundan çıkına 5 6 saniye cloud'a save'leri atıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 şunu standart yapsalar o kadar zor mu ya steam için... Save yerleri belli , ayarlardan açtın mı otomatik cloud a atsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Varsayılan olarak açık geliyor diye biliyorum destekleme oyunlarda. Onun dışında bu desteği veren geliştirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar