Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grafik sorunu

beromero

Öne çıkan mesajlar

oyunu calıstırdım ıyı guzel hersey bı anda butun grafıkler bırbırını gırdı alt+tab yapıp desktop a donuyorum ve oyuna gerı dondugumde 10 sanıye sonra yıne aynısı oluyor. Blizzard ın graphics issues bolumunde yazanları yapıyorum ama genede olmuyor sorunun nereden kaynaklandıgını bılen varmı?(ıslemcı grafık kartı sorunu olmadıgını dusunerek...)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
wow teknik destek forumlarımda sorarsan daha ii yardım alırsın.
emin olmak için tekrardan sorayım ekran kartının son güncellemelerini yaptınmı[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

bence de blizz in foruma yaz.. emailden daha çabuk cevap alırsın forumlardan.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-ccc-8-071-041026a-018719c-english.exe
Ati driver son sürüm belki işini görür bence sorunun optiondan değil driverlardan[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

bence tek çözüm blizz in technical bla bla forumlarında aramak yada topic açmak...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ati nin bazı ekran kartlarında http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=tr .Net Framework istiyor bu adresten indire bilirsin Bi 2 Ciside http://www.ati.com/support/driver.html bu adrestende catalyst Driver larını yükle Düzelicektir Aynı sorun bendede vardı Düzeldi
Sosyal ağlarda paylaş

catalyst drıver ın hangı surumunu yukledıgını de yazabılcen mı cunku hangısını yukledıysem olmuyor.net framework de yukledım ama sorun devam edıyor. Bir de mumkunse .wtf dosyasında sendekı ayarlarını yollayabılır mısın?

[Bu mesaj beromero tarafından 13 Kasım 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...