beromero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 oyunu calıstırdım ıyı guzel hersey bı anda butun grafıkler bırbırını gırdı alt+tab yapıp desktop a donuyorum ve oyuna gerı dondugumde 10 sanıye sonra yıne aynısı oluyor. Blizzard ın graphics issues bolumunde yazanları yapıyorum ama genede olmuyor sorunun nereden kaynaklandıgını bılen varmı?(ıslemcı grafık kartı sorunu olmadıgını dusunerek...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 wow teknik destek forumlarımda sorarsan daha ii yardım alırsın. emin olmak için tekrardan sorayım ekran kartının son güncellemelerini yaptınmı[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 atı radeon9800 pro 128 mb var omega kullanıyorum dırectx ın de son surumunu ındırdım bır e maıl attım blızzard a henuz cevap gelmedı oyunu reınstall yapıyorum omega yı da yenıden yukledım bır daha kontrol etcem sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bence de blizz in foruma yaz.. emailden daha çabuk cevap alırsın forumlardan.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 belkı aynı problemı yasayan bır arkadas olursa dıye yazdım bana confıg.wtf sını yollayabılırse sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-ccc-8-071-041026a-018719c-english.exe Ati driver son sürüm belki işini görür bence sorunun optiondan değil driverlardan[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Evet ayni sorun bendede var, grafikler belli bir sure sonra birbirine giriyor bende radeon 9200 pro var son driver'i yukledim ama halen ayni :([signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 saatlerdir ugrasıyorum bu sorun ıcın ama yok kardesım ınat ettı alet ya ne yukledıysem olmuyo bı care bulun ya bu atı suruculerde olan bısey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bence tek çözüm blizz in technical bla bla forumlarında aramak yada topic açmak...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 son driverlari degil bi oncekini yukleyin ben atinin son driverlari ile eve online oynayamiodum bi oncekileri yukledim gayet guzel calistii :) denemekde fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Sanirim bu driectx 9 ile ati driverlari ile baglantili bir durum off care yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ati nin bazı ekran kartlarında http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=tr .Net Framework istiyor bu adresten indire bilirsin Bi 2 Ciside http://www.ati.com/support/driver.html bu adrestende catalyst Driver larını yükle Düzelicektir Aynı sorun bendede vardı Düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 catalyst drıver ın hangı surumunu yukledıgını de yazabılcen mı cunku hangısını yukledıysem olmuyor.net framework de yukledım ama sorun devam edıyor. Bir de mumkunse .wtf dosyasında sendekı ayarlarını yollayabılır mısın? [Bu mesaj beromero tarafından 13 Kasım 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 www.fileplanet.com adresine gir ana sayfada az aşşaya indinmi v4.11 diye bir reklam var ordan ulaşa bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ahh ahh hepsını yukledım gene de olmuyo ne sorunu varsa bı hallolsa guzel olcak da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bendede devam ediyor :([signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar