Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hard Disk

Elandoriel

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
biraz saçma falan olacak ama harddisk'i bilgisayara bağladınmı :-p
yani içindeki gerekli noktaya vs. ye taktınmı veya harici harddiskmi?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 57)
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden kontrol kartı yandı derdik, değiştirince düzelirdi.. Ama nedir ki acep bu.. IDE arabirimlerinden birisi uçmuş olabilir, BIOS un bir şekilde saçmalamış ve bu şekle gelmiş olabilir, Windows kullanıyor olabilirsin falan filan.

oh soktum lafımı da [signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 11 Kasım 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
Yapma mum, o dediğin olay anahtar deliğine ingiliz anahtarı sokmak gibi birşey oluyor.

yanlış mı hatırlıyorum floppy idesi daha mı ufak? ufaksa yapmış olabilir. herşeyi beklemek lazım.

gerçi onu yapacak adam kasayı açar mı bilmem[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarın açılışta sana sorunun sebebini söylüyordur büyük bir olasılıkla da benim aklıma hdd için jumper sorunu geldi. Floppy durumunda ise o yayvan ide kabloları ile oynarken floppy'nin kablosunu oynatmış olabileceğin geliyor. Ya anakart üzerinden ya da floppy üzerinden. Ya da hdd'i bağlarken rahat çalışmak için floppy'nin elektrik beslemesini çıkarıp sonra takmayı unutmuş olabileceğin. Bu olasılık HDD için de geçerli. Bilmiyorum sorununu yetersiz açıklamışsın. Yani bir donanımın bilgisayarda çalışması için sebep bulamazken çalışmaması için zilyon tane sebep bulabilirsin. Mesela makinana sharky girmiş de olabilir. :)

deplasmanda görüşürüz anacığım... :-P

Mum_chamber, bakma sen bana verdiğim örneği bende beğenmedim zaten. Çünki kilidi ingiliz anahtarı ile açma ihtimali var.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...