onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya bu topic niye kapanicakki? ne guzel amerikan universitelerine girisi tartisiyorduk. ha kavgaya gelince penthenin girdigi topiclerde bu her zaman var ama bu adamin agresifliginden kaynaklaniyor yani kisacasi onu hos goruceksin bence bilgi verici bir topic oluyordu.
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yeter uzatmayin zorluk goreceli birsey 70 milyon nufustan ortalama 2 senede; bir insanin yapabildigi birsey bayagi zordur clintondan referans almazsan aptal halinle giremezsin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ha bu sırada ben milli istihbarat teşkilatından bahsediyoruz sanmiştim pardon ya MIT[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Size Louis Armstrong'dan casablanca'yı gönderiyorum. biraz sakinleşin.[signature][hline]In war, numbers alone confers nothing
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 mit'de bayagi turk var. hatta sanirim 60'a yakin grad ogrenci, 10 kusur tane falan da undergrad var. rakamlara bakarsaniz undergrad-grad dengesizligini gorursunuz. undergrad'da gitmek biraz zor. hem cok basarili hem de parali olmaniz gerekiyor. ha burs da alan oluyo kirk yilda bir (undergraddan bahsediyorum dikkat), ama bu tipler 16 yasinda bilimsel makale yayinlayan falan tipler oluyor.[signature][hline]templars of steel
sylvanthas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 mit gibi okullar adam kabul ederken satden ve toefldan yüksek puan almadan öte, öğrencinin yaptığı büyük projelere çok önem veriyorlar. yaptıklarınla kendini kanıtlaman gerekiyor. bu sene giren adam da tubitak patlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam. iyi türk öğrencileri sat 2 da biraz zorlanarak full çekebiliyor(mat fen). tofıl da çok zor değil. ama sat ingilizce'den full çeken birini ömrü hayatımda görmedim. amerikalıların zaten bilmediği, günlük hayatta karşınıza çıkmasının imkansız olduğu binlerce kelime havuzundan "kanatla ördek arasındaki ilişki hangisinde vardır" gibi sorular geliyor. hadi full çekmek olmasa da bundan da yüksek bir puan getirenler var. bundan başka, senin gibi puan alan diyerlerinden üstün olduğunu yaptıklarınla kanıtlamış olman falan gerekiyor. insan olmamak lazım yani. ha ayrıca bu gibi yerler öğrenciyi önce kabul ediyor, finansal konular sonra konuşuluyor.[signature][hline]consume the forsaken
Öne çıkan mesajlar