onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Merhaba bu cocuk sanirim mit ye gitmis dogrumu? adini bilen varmi? tessekurler
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: onlyreal, 11 Kasım 2004 02:23 tarihinde demiş ki: Merhaba bu cocuk sanirim mit ye gitmis dogrumu? adini bilen varmi? tessekurler napcan tebrik kartı mı atıcan yoksa sen de mi mIT'desin lol[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 MIT ye yılda 40k doları olan ve gerizekalı olmayan herkes girebilir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 konu hakkinda en ufak bir bilgin olsa boyle demezdin. ama konuyla alakan olmadigindan dolayi gercek ile yakindan uzaktan alakasi olmayan bir cevap vermissin. amerikada parayla girilecek okul coktur. ama iyi okullar icin bu gecerli degil. dunyanin en iyi universitelerinden birine parayla giremezsin oyle. (hangi kaynaga bakarsan bak mit ilk 5tedir). helal olsun diyeceginize bok atiyorsunuz. elde edin, sonra bok atin.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 mit'e gitmek bir yana dursun sanırım adama mitten teklif gelmiş :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ohhh. yok teklif fln gelmemis olmasi lazim herkes gibi belge doldurup gonderdi bekledi kabulunun gelmesini :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya robert diyince sadece benimmi gözümün önüne böyle çilli sarı saçlı gavur sırıtan tipler gelio ya[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hee. hatta robert amerikan ussu. ucaklar tanklar fln var. :p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aquila kıçınla yaptığın etkinliklere karışmasam çok daha iyi, dişilerden hoşlanıyorum. Adam gibi lise eğitimi almış, sosyal ve yılda 40k dolar verecek her insan (bu sırf okula tabi + yaşamak var orada) MIT de okuyabilir, bu bir iddia değil gerçektir. MIT den rektörlük onur bursu vb. almak başarı, hatta çok büyük başarıdır. Arkadaşı da kutlarız öyle bir durum varsa yani, sadece MIT ye girmenin imkansız gibi gösterilmesi olayına karşı çıktım ben.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abi başvurmuşsundur, belki de yanlış biliyorum yani. Ama gelip de kıç mıç muhabbeti yapmana sinir oldum, normal bişekilde söylenebilir üstteki örneklere göre.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aquila..tutarmısın?..[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies..Fully loaded..we got snacks and supplies..Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Önemli değil, kafein etkisi olur böle =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 MIT'ye başvuran ve "al 40k dolar" diyen herkesi almıyorlar, bir sürü referans vermen, SATde en yüksek puanları tutturman(mat fen bölümü kolay 600 700 yaparsınızda ingilizce çok kazık) ve başvuranlar arasından iyi essayler ile sıyrılıp üstüne bir de mülakatları kazanman gerekmektedir kolay değildir 40k para vermek için bile kıvranırsınız burs zaten çok zor... bizim okulda ib'den burslu gitmeye çalışmıştı bi arkadaş yaptığı şeyleri anlatmıştı(şunu yaptım bunu yaptım kesin alırlar fln dedi) bende giremiceksin burslu değil düz bile giremiceksin demiştim giremedi herif 2 arkadaşım (biriside wandererdır) başvurdu ellerinde binbir türlü tübitak madalyası referans ile giremediler kolay bişi deil hiç[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Tubıtak madalyası ıle gıremedılerse bılmıom heralde alım kapatılmıstır :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu resimde benim (kasmayacam bu resimde herkes yamuk duruyo, üstten üçüncü diyeyim) dışımdaki herkes RC'li. Hatta şu anda okulda olmaları lazım. Bu resim dün gece çekildi ve bu arkadaşlarımızın alkol desteği ile yapamayacağı şey olmadığına karar verildi. [signature][hline]I'm lunatic.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 11 Kasım 2004 08:54 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 11 Kasım 2004 08:55 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hadı ya ben bılıom ztn oraları dıyosun gereksız ısler mduurlugu :D:D:D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: RazorJimmy, 11 Kasım 2004 09:21 tarihinde demiş ki: Resim nerde çekildi? Safe House. Ataköy/ 5. Bölge.[signature][hline]I'm lunatic.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yanlış anlaşılmasın, müziktir olayımız. Lead Saz'da : "Doğum Günü Çocuğu" Demirdöküm Bass'da : Alexi da "Septimus" 10 milyonluk Ritm Gitarda : n0body da "Troll" Ilkokul Flüt'ünde : UnderpantS da "5TUD3NT"[signature][hline]I'm lunatic.
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 nasi ya 40k dolari weren mit e mi girio[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Kachack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya yok ole bı sey[signature][hline] Nefret,gegen des Denken in unterschiedlichen Klassen,Das Hassen der von Kulturen und deren eigenen Rassen,Nefret die daraus folgende Wut die Jahre gart und ruht,Ansehen zu müssen wie Lügen wachsen wie eure Brut,Nefret,ist der Würgreiz gegen die Autoritat die es verseht Wie es geht wie man sich mit den Fahnen im Wind dregt,Nefret nach unten treten und nach oben zu buckeln,Intrigen zu verbreiten um an der Titte der Macht zu nuckeln
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Robert birincisi mi bilemiyorum, ama RC den geçen sene mezun Öss 8. bir arkadaşım vardı. O söylemişti MİT den bir adamın kabul aldığını. Ama adam amerikan vatandaşıymış 1, köpek gibi zenginmiş 2, köpek gibi çalışıyormuş3, bir de ailesi tam amerikan usuluyle yaşıyormuş dadısı falan varmış hhehe[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ha bak o olabılır.. daha dogrusu o olmıcak ta ben sen gıbıler mı olacak ısallah bı gun patı. den bırı olurda sorarız[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben mite gircektim çağırdılar da 100 değil 99 barfix çektim almadılar. Bi de akreple iyi tarayamıyormuşum[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hmm.. ben akrep sewmem desert :D elıme daha iyi oturuo[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben de deli yüreğee desert dersi vermiştim zaten[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Öne çıkan mesajlar