Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İadede geri para almak mümnün müdür?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:D

ben sırf bu yüzden hukuk derslerine girdim (o sene haftada iki gün okula gidiyordum, biri hukuk için) bir de gidip kadıköy belediyesinden o tüketici hakları zımbırtısını falan aldım. abim de hukukçudur. onunla tartıştık bir ton
a- "öyle olmaz ya aç bak bilmemne kanununu"
b- "ama bilmemne de der ki"
a- "bana hukukçuluk yapma la"
:D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
Euheuhe ii ki hukuk okumadım kafayı yerdım walla[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
Deli333, 13 Kasım 2004 13:26 tarihinde demiş ki:
evet gerçekten memnun oldum.
zaten yeni işletme prensiplerinin gözdesi "müşteri memnuniyeti"dir. şimdi o kotu senden geri almasalardı 50 milyon zarar etmezlerdi ve sana hayatın boyunca 2 ya da 3 tane daha kot satarlardı.

fakat ne oldu, 50 milyon zarar ettiler ama hem kalıcı bir müşteri kazandılar, hem de sen burada mavi reklamı yapmış oldun ;)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 13 Kasım 2004 13:32 tarihinde demiş ki:
said:
Ruby_DraGon, 13 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki:
Werılen mal gerı alınmaz :(

o eskidendi, tuketici haklari yasasi geldikten sonra min 15 gune cikti urun iadesi, 8 gun bile degil yani..

Bak bunu ben bılmıodum ha o zmn hep musterı haklıdır olayına dewam :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
birinci_ben, 13 Kasım 2004 12:45 tarihinde demiş ki:
bir mal iade ettiğinizde geri para alma hakkınız var mıdır yoksa çoğu işyerinin yaptığı gibi aynı miktarı tutturacak şekilde yerine başka bir şey almak tek yol mudur?

sanırım bir tek değiştirme yapılıyor. Ama aldığın mal söylenmediği halde defolu veya hatalı çıkabilirse paranı geri alabilmen lazım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
para vermiyolar artık çoğu seçkin yerlerde onun yerine aynı fiyatta başka bi mal alabiliyosunuz..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
maldan mala gore degisir sonucta
yarin ekmek doner alip isirdiktan sora ben bunu begenmedim diyip degistiremessin :-p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
Bence cok sacma alındıktan sonra o kadar kımlık fln gosterıosun (kredi kartı ıle alıswerıs yaptıgımdan) daha sonrada malını ıade ederken sorun cıkıyor cok sacma ya.. o zmn kardesım kımlıgıme de bakmasınlar (ozel hayat) diye[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 13 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki:
maldan mala gore degisir sonucta
yarin ekmek doner alip isirdiktan sora ben bunu begenmedim diyip degistiremessin :-p

Ondan gıda sanayı rulee :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
ben 15 gün içerisinde sorunsuz malı verip paranı eri alabiliyorsun diye biliyorum neden göstermeden.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
olaya örnek:
geçen yaz migrostan bi tane deniz gözlüğü(adı herneyse) aldım, kullandım beğenmedim; ambalajı duruyodu güzelcene içine koydum fişle birlikte kasiyere gittim para ver lam beğenmedim bunu dedim 5-10 dakka beklettikten sonra paramı aldım ve gittim[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
  • Yeni Oluştur...