Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Web sayfamın yeni halini ftp ile upload ediyorum ama browser'da çıkması için refresh yapmam gerekiyor. Hadi benim için sorun değil de sayfamı daha önce ziyaret etmiş kişiler eski halini görüyor ve refresh yapmaları gerektiğini bilmiyorlar. Ayrıca sayfamın Hurriyet gibi her dakka başı refresh yapmasını istemiyorum. Yardımlarınız size yol, su, elektrik olarak geri dönecektir. Teşekkürler. Not: Google baba için gerekli anahtar kelimeleri bulamadım ya da sonuç çok arka sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 http://stackoverflow.com/questions/1341089/using-meta-tags-to-turn-off-caching-in-all-browsers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 teşekkürler di. peki no cache yerine 1 günlük cache yapmasını istersem filan mı yapacam? Genelde webmaster'lar nocache'mi kullanıyor bu problemi gidermek için? Benim ilk aklıma 1 gün yeter şeklinde bir çözüm geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Max age değerini saniye cinsinden vermen gerekiyor Eğer sayfan statik değilse sayfa adresi sonuna update edildiğine dair bir değer belirleyebilirsin böylece sayfa içeriği değiştiğini tam link farklı olacağı için tarayıcı sayfayi yeniden yükleyecektir Bunu ben scriptler için kullanıyorum daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Hocam sana bir tavsiye html kodlar değişir ama eklediğin resimler refresh edilmeden gözükmez. Aynı isimle resimleri değiştireceğine farklı isimle koymuş olsaydın cache de tutamazdı. Bir de Bkz: No-Cache Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar