Batilc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 su an yeni, listede topladıgım bilgisayarımı parca parca satın almakla mesgulum; ancak 2 sorun var... 1.si genel olarak herseyimi gold bilgisyardan alacam ancak ekran kartı (128mb ati radeon 9800 pro) ve anakart (gigabytenin bi modeli) gold da yok. anakardı mavi donanım ın sitesinden buldum ama ekran kartı hiç bi yerde göremedim (yazıcıoglu ve profilonun orda baktım ama yok; hatta profilo dakiler işi abartıp turkiyede bulamazsın filan dediler)... simdi soruyorum: 1) Internetten alışveriş yapmayı pek sevmiorum dolayısıyla mavi donanımın ne biliyim dukkanı filan var ise elden almak icin nereye gitcem? 2) bu ekran kartını nerde bulurum? yurtdısı siteler olabilir ama mumkun oldugunca turkiye de olsun:) Ps: bide hazır aklıma gelmişken sorayım da yeni bi topic acmayayım; tc kimlik no'ya internette nerden bakılır?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 anakart modeli şu: GIGABYTE 8IPE1000G I865PE 800MHz GIGABIT LAN... ya ben hep ati diye biliyoddum da demin kjarsıma bisey cıktı HIS excalibur ati radeon 9800 diye; aynısı bu dimi? bir de bu ekran kartının bilgilerinde (urun bilgisi) Mhz: 325/680 yazıyor. bunun manası ne bi uyumsuzluk olusturabilir mi? edit: extra bilgi ve soru[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 10 Kasım 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Batilc tarafından 10 Kasım 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 cevap ltf![signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Anakert asus al derim Ekran kartı olarak MSI 9800por@xt al.. pek fiyat farkları yoktur.[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Gigabyte i türkiyede satan ve getiren yetkili satici hizlisistem dir www.hs.com.tr adresi bir çok yerde mağazası vardır gigabyte in güncel modellerini bulabilirsin.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya hepsiburda da babamın kankası çalışıyor çıktıgı için almam sorun olmayacak; şu uyumsuzluk ve fark sorununa bir yanıt verebilirseniz 1 haftaya kalmadan satın alacam soru: anakartının 478pin olması ne özelliği kazandırır?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 12 Kasım 2004 07:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 http://tckimlik.nvi.gov.tr/index.html buyur tc kimlik no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hızlı sistem nasil kazikmi acaba ...netten alisveris icin onerirmisiniz[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar