arar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 başlıkta görüldüğü gibi ilginç bir sorunla baş başayım. ben mouse'u hareket ettrdikçe sol kolon cızırdıyor, benim de sinirleri bozuluyor. ayrıca aklım almıyor, neden olabilir ki böyle bi şey? pek sanmam ama olur da böyle bir sorunla karşılaşmış ve çözmüş bir insan bana yardım eli uzatırsa sevinirim.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bilgisayar masanda falan problem olmasın ?[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 cook yuksek ses actigim zaman banada oluyodu kablolari cikarip taktigimda duzeliyodu periyodik olarak olan bir durum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 kolonlarin topraklamasi coklu cikistansa voltajdan dolayi olabilir ya da elektro manyetik alan olusturuyo olabilir cevresindeki aletler yuzunden. civarinda miknatis tasiyan veya elektronik bi sey birakma bi de oyle dene...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 banada oluyodu o bide bende şimdi şey var hoparlör kapalı olsa bile bi klasörü veya sayfayı minimize maximize edince ses geliyo vioooykkk diye hoparlör kapalı olsa bile neresinden ses çıkarıo anlamıorum[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar