Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undead Warlocklar yardım..

Einherjer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Woidwalker için Undercity den alınan grimloire isteyen quest i nerde yapıcam west te scarlet towerı dio ama orda başka bi quest yapılıyo tarif edebilecek varmı?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

Questin ismiyle www.thottbot.com da arama yaparsan çok rahat bulursun isteneni.
Haritada yerleri de tam olarak gösteriliyor orada.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

O sitede çoğu questin sadece başlangıç yeri veriliyor.. Bazı linklerdede (benim sorduğum questtede olduğu gibi) end location da site error veriyor.. Bazı questleri o sitenin yardımıyla yaptım ama burda takıldım... Warlocklar için önemlide bir quest.. Daha önce yaban bir arkadaş varsa anlatırsa sevinirim.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm anladım.

yüksek seviye warlocklarımız var forumda.. anlatırlar heralde[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...