Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undead Warlocklar yardım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Woidwalker için Undercity den alınan grimloire isteyen quest i nerde yapıcam west te scarlet towerı dio ama orda başka bi quest yapılıyo tarif edebilecek varmı?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
Questin ismiyle www.thottbot.com da arama yaparsan çok rahat bulursun isteneni.
Haritada yerleri de tam olarak gösteriliyor orada.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
O sitede çoğu questin sadece başlangıç yeri veriliyor.. Bazı linklerdede (benim sorduğum questtede olduğu gibi) end location da site error veriyor.. Bazı questleri o sitenin yardımıyla yaptım ama burda takıldım... Warlocklar için önemlide bir quest.. Daha önce yaban bir arkadaş varsa anlatırsa sevinirim.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
hmm anladım.

yüksek seviye warlocklarımız var forumda.. anlatırlar heralde[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
Tembellık guzel sey dewam et bende tembelım bende su gorewı bı bulıım :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
  • Yeni Oluştur...