Core Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya demin oyuna girmeye calistim invalid version dedi sonra wow updater'i actim ve yeni versiyor yok dedi.. su anda eu da oynayabilen var mi? oynuyorsa versiyonu kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yeni client i çekmen lazm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 su anda okudum siteden ve sok oldum! :-o oyunu full sekilde yeniden indirmek gerekiyor ve yanlasik 3gb oldu sanirim! kiniyorum Blizzard'i!!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Yok böyle birşey. Arkadaş herkezin bildiği ve elde etmeye çalıştığı client'ten bahsetmiş. Gaza gelmeyin, sanırım uzun zamandır (3 gün oldu yanlış bilmiyorsam) oynamadığı için farketmemiş yeni clientin geldiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 günaydın :) sen çek o clienti daha bi de patch gelecek ama 25-30mb olur heralde. bu hafta içi çıkması bekleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Solitude, "yok boyle birsey" derken anlatmaya calistigin sey neydi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sanırım US deki gibi 102 versiyon ile son versiyon farklı.tekrardan çekmelisin öyleyse.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 UnknownTr, zaten o client çıkalı günler oluyor. Sen öyle bir yazmışsınki bazı insanlar daha yeni çıkan client'in üzerine bir daha client çıkmış zannetmişler. Yok bişi derken yani yeni client çıkmadı, bu 3 gün önce çıkan client demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 "Yok böyle bir şey" yanlış olmuş, var da yeni bir şey değil, ben öyle demek istemiştim pardon. Forumları takip etseydin zaten insanlar harıl harıl indirmeye ya da bulmaya çalışıyorlar. Ankara da isen yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 peki soyle sorayim.. eu ile us versiyonlari su anda ayni seviyede mi ilerliyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Şu an için aynı. Zaten EU closed beta ile patchlenmiş stress test client'i ile girebiliyorsun, tam tersi de mümkün. Planlanan olayda aynı gitmeleri ama bazen şöyle bir şey oluyor. US'de bir patch çok tepki alırsa veya soruna sebep olursa EU'da hemen ardından uygulanmayabiliyor. Geçen haftaki patch'de böyle oldu mesela. O yüzden US client'i çıktıktan hemen sonra 20 mb'lik küçük bir patch yedi, EU client ise 1-2 gün bekletilip bu patch'i içinde barındıran yeni bir client aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya soyle soyliyim ben acikcasi bu yeni client olayini sadece us de oldugunu anlamistim ve o kadar ilgilenmedim. bu nedenle su anda tepkili oldum! neyse su anda 260MB inmis bulunuyor. (Total:2461.69MB) Gorunuse bakilirsa bu guzel 4 gunluk tatilimde adam gibi wow oynayamiyacagim! Su anda sadece pazartesi gecesine mitmesini umit edebiliyorum. :hmm: Edit: + tesi [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 13 Kasım 2004 08:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar