LaTiMo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Slm millet, Bu oyunu oynayan varmı bilemiyorum ama winon cd 5 i kurduğunuzda bonus gelen bu oyunu bir türlü exe den alamadım ve oyunu sadece cd yazarken oynayabiliyorum. sırf bu yüzden de sürekli cd yazılamayacağı için bi şekilde oyunu exe den sökmem lazım her hangi bir fikri olan lütfen yardımcı olsun.[hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaTiMo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 kimse bilmiyomu bu oyunu ya? :([hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Up WocBlock[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu nedir ? ben bişiy anlamadım[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 üzerinde anahtar resmi olanları kenarlıklardaki anahtar resimleri olan yerlere getireceksin blockların yerlerini deiştirerek 6. levelda 10 dakka uraştım kafayı yediriyo dikkat :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 off bu demo gibi bişimiş 10 level sadece[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar