Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Rifle Shooted Water Balloon /eojedaa Benzer fotoğraflar heryerde var aslında ma balonun yırtılma noktasına ve buralardan suyun çıkışına özellikle dikkat çekmek istiyorum :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 nasıl dagılıyo ya o oyle?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Sanırım önce kurşunun girdiği yerden fışkırıyor. Daha sonra balon kurşun giriş yerinden çepe çevre yırtılıyor ve buralardan çizgi halinde su fışkırıyor. Çok hoş :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hayır bi de olayın guzel tarafı tam kursun cıkacakken diger taraftan daha cıkamısken, guzel. bu resmin gercek oldugunu bilmesem ps derim :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Birkaç bin doların varsa (yada bir kaç 10bin $) sende çekersin bu fotoğrafı ne varki? Olay 250m/s ile hareket eden bir objeyi çekebilecek kadar hızlı bir makina edinmekte bitiyor :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sorun parada zaten, adamın bahsedilmis yetenekleri olmayacağına gore :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 walla adamın olayı nası yaptığını okursanız okadar da pahalı bişey olmadığını anlarsınız. kaliteli bi makine(ki bikaçbin dolarlık bişey olduğunu hiç sanmıyorum), havalı tüfek ve 70$lık malzeme kullanmış bunlar dışında (sensör falan)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Sony DSC-V1 'miş makina ya hakikaten o kadar pahallı değil. 700$'dı sanırım en son.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 az mı be 700 dolar?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 29 Eylül 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Tatil fotoğrafları çekmek için değil o makina zaten. Farklı kategoride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 lol 700 dolara dansetmesi lazım o aletin.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 5000$'a satılan SLR makinalar dans etmedikten sonra V1 etmesede olur :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 v1 benim arkadaşta var. bende de dscp72 var. benimkinin biraz daha gelişmişi gibiydi yani. bunu nasıl yakalamış o be?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 biraz daha? oha :) Shutter speed ve arka arkaya çekim (burst hızı) önemli bunu çekerken. 72 ile bişey yakalayamazsın.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yazık gunah 5000 dalıra[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya şöyle aralarında pek bi fiyat farkı yoktu. 5.0mp olması harici fark da göremedim. benim makine kuş yakalayamaz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 şöyle bi durum var ama bu olay karanlık bi odada flashla yapılıyo. flash hızı ile ilgili bişe büyük ölçüde. ayrıca seri çekim de diil. bi çeşit sensör kullanmış eleman. sensör flashı aktive ediyo. akabinde shutter kapanıyo. karanlıktayken shutter açık zaten yani... yazmış adam zaten ama nedense kimsenin okumadığı izlenimine kapıldım... [signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book [Bu mesaj Grudge tarafından 30 Eylül 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mukemmel bi sistem kurmus bence boole bir seyi bence pasta icine minik bir patlayiciyla da yapmalisin cam arkasinda tutarak kamerayi (korumak lazim tabi hehe) mukemmel olur point&shooter olarak cok kiskaniyorum bu adamlari :P digicam im de bozuldu zaten bohu[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 suyun dagilimi ne ayarlanacak abi, balon duruyo, mermiyle vuruluyo, vuruldugu yerden fiskiriyor once basinc nedeniyle, sonra yavasca acildigi icin o kisimda oralardan musanin denizi ayirmasi gibi bir cizgi halinde ayriliyo ve kenarlardan basliyo balonun parcasi gittikce, sonra ciktigi yerden (ya da tam ondan once) bizim kursun firliyo ve suyu goturuyo yani adam degisik pozlar cok yakalar, ama onda ayarlanacak bir sey yok hepsi guzel gozukur :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tüfek var bende işi düşen mesaj atar:P[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 A.B.D ordusunun kullandığı makinalar var mesela. Onlar 100k$'lik aletler sanırsam heh. Saniye'de 6 milyon kare çeken kameralardan bahsediyorum bu arada hahah. El bombasının pimini çekiyorlar mesela, el bombası şişiyor sonra patlıyor mesela, bunu ben bu şekilde öğrendim eheh.Ve bayağı şişiyor yani heh. İşte tomahawk duvarları deliyor milim milim sıvalar oynuyor yerinden hede hödö falan. Tabi bunlar film olarak elde ediyorlar sonucu. Saniye'de bilmem kaç milyon kare çekiyor alet. Bunu foto makinesiyle yapmak oldukça zor yani, ama eleman not etmiş sensor kullandığını. Bayağı sağlam bir düzenek gerekiyorda, benim anlamadığım ışıklar kapalıyken balonu vurmayı nasıl becerdiği?Önceden sabitledi falan mı acaba? Ayrıca balon'daki suyun dağılışı çok hoş.Pek sanatsal. Balonun rengiyle arkaplanın uyumuda bir o kadar şekerpare. Güzel yani heh.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Şevkiniz kırılır, bakmayın.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 wohooo..... Su resmen havada duruyor :D Bu kameradan bir tanede benim almam lazım,havadayken iyi poz yakalanır bununla...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 su yukardan iple baglamasa da burmanin baska bi yolu olsa ne biliyim full simetrik olsa cok seker gozukucek[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bir de biz her topa vuruşumuzda top içine giriyor ve basınçla gidiyor içine girmişkenki bi foto vardı manyak bişeydi büyük ihtimalle bu balon anını yakalamkatan daha zordur[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar