Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rifle Shooted Water Balloon /eojedaa - dpchallenge

Qui

Öne çıkan mesajlar

Rifle Shooted Water Balloon /eojedaa

Benzer fotoğraflar heryerde var aslında ma balonun yırtılma noktasına ve buralardan suyun çıkışına özellikle dikkat çekmek istiyorum :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım önce kurşunun girdiği yerden fışkırıyor. Daha sonra balon kurşun giriş yerinden çepe çevre yırtılıyor ve buralardan çizgi halinde su fışkırıyor. Çok hoş :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bi de olayın guzel tarafı tam kursun cıkacakken diger taraftan daha cıkamısken, guzel.

bu resmin gercek oldugunu bilmesem ps derim :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç bin doların varsa (yada bir kaç 10bin $) sende çekersin bu fotoğrafı ne varki? Olay 250m/s ile hareket eden bir objeyi çekebilecek kadar hızlı bir makina edinmekte bitiyor :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
Sosyal ağlarda paylaş

walla adamın olayı nası yaptığını okursanız okadar da pahalı bişey olmadığını anlarsınız. kaliteli bi makine(ki bikaçbin dolarlık bişey olduğunu hiç sanmıyorum), havalı tüfek ve 70$lık malzeme kullanmış bunlar dışında (sensör falan)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi durum var ama
bu olay karanlık bi odada flashla yapılıyo.
flash hızı ile ilgili bişe büyük ölçüde.

ayrıca seri çekim de diil. bi çeşit sensör kullanmış eleman. sensör flashı aktive ediyo. akabinde shutter kapanıyo. karanlıktayken shutter açık zaten yani... yazmış adam zaten ama nedense kimsenin okumadığı izlenimine kapıldım...
[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book

[Bu mesaj Grudge tarafından 30 Eylül 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

suyun dagilimi ne ayarlanacak abi, balon duruyo, mermiyle vuruluyo, vuruldugu yerden fiskiriyor once basinc nedeniyle, sonra yavasca acildigi icin o kisimda oralardan musanin denizi ayirmasi gibi bir cizgi halinde ayriliyo ve kenarlardan basliyo balonun parcasi gittikce, sonra ciktigi yerden (ya da tam ondan once) bizim kursun firliyo ve suyu goturuyo

yani adam degisik pozlar cok yakalar, ama onda ayarlanacak bir sey yok
hepsi guzel gozukur :P[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

A.B.D ordusunun kullandığı makinalar var mesela.
Onlar 100k$'lik aletler sanırsam heh.
Saniye'de 6 milyon kare çeken kameralardan bahsediyorum bu arada hahah.
El bombasının pimini çekiyorlar mesela, el bombası şişiyor sonra patlıyor mesela, bunu ben bu şekilde öğrendim eheh.Ve bayağı şişiyor yani heh.
İşte tomahawk duvarları deliyor milim milim sıvalar oynuyor yerinden hede hödö falan.
Tabi bunlar film olarak elde ediyorlar sonucu.
Saniye'de bilmem kaç milyon kare çekiyor alet.
Bunu foto makinesiyle yapmak oldukça zor yani, ama eleman not etmiş sensor kullandığını.
Bayağı sağlam bir düzenek gerekiyorda, benim anlamadığım ışıklar kapalıyken balonu vurmayı nasıl becerdiği?Önceden sabitledi falan mı acaba?

Ayrıca balon'daki suyun dağılışı çok hoş.Pek sanatsal.
Balonun rengiyle arkaplanın uyumuda bir o kadar şekerpare.

Güzel yani heh.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de biz her topa vuruşumuzda top içine giriyor ve basınçla gidiyor içine girmişkenki bi foto vardı manyak bişeydi büyük ihtimalle bu balon anını yakalamkatan daha zordur[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...