Yourself Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Evet Soldatsizliktan bayilmak uzereyim.Gunde zaten 1-2 saat oynuyorum ve yabancilarla oynamaktan daral geldi.Bura forumlari yeni buldum (Soldat bakimindan). Malesef server kapali fakat hicbir caba goremiyorum hadi millet bişi soleyin.yoksa acik mi da ben mi giremiyorum.Acik deilse neden server kurmuyorsunuz :P . Tamam astim kendimi . İstedigim yardim birlikte oynayabilecegimiz bir server bulmak nasil yapariz bu isi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 heralde kısa zamanda pati soldat serveri açılır işallah unnamed ile maçımız var :D[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unnamed_Hero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Umarım açılır.Benimde canım istedi. Hehe tabi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Hiçbir yetkiliden de Ses çıkmıyor, açılacak veya açılmayacak diye.. Biz Soldat istiyoruz[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 DM server: IP: 213.232.33.50 Port: 23073 Password: venue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 CTF server oldu o port. Sonu 93 olan DM server.[signature][hline]~Snefru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar