nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 arkadaşlar bir makale yazıyorum basit 1-2 tane şekil eklemem gerek var mıdır bilen bu programları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 tiksiniyorum visiodan. ne yapicaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi basit bir pendulum var, onun üzerine kuvvet uygulanıyor ve pendulum uzerinde gosterilecek 2 tane yay var,cok basit aslında ama sıkıstım baska seylerle ılgılenmekten bakamıyorum programlara, bir ara mutlaka ogrenicem ama dsfhşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yav bu programlar olmasa da olur bi kaç şey cizicem yok mu bilen bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 abi şu pendulumların ve ustunde bi kaç notasyonun azıcık afilli bir sekilde cizimi lazım basit bi sey aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar