elma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 1. i see u brother tell me whats goin on i am a good man diye devam ediyo. bu aralar heryerde duyuyorum ama ismini öğrenemedim 2. o baby i dont wanna know i aint play with. baaby all along cause my heart cant take it anymore. bu daha bi slow parça. bunun da ismini bilmiyorum bilen var mı ?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 1- N'Sync - What's Going on ? 2.cisini bilemiyorum[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya son zamanlarda powerfm de fln cıkıo adamgitar calıo sarkı sölüo o kadar yani cok hoş bişi[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar