Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2 Fiyatı?

uncla

Öne çıkan mesajlar

Eğer canın konsol istiyorsa neden almayasın ki?
ps3 geliyor bir buçuk yıl sonra desen ilk çıktığındaki fiyatı falan onu epeyce sahiplenilemez yapabilir çoğumuz için. En güzeli herkese bir konsol... Çatır çatır oynayın işte misler gibi. Tabi 2. ellere de yönelebilirsiniz. Ama ps2 sahibi olmadığımdan tavsiyem olmasın kimseye 2. el. Bilemiyorum eskidikçe ne gibi sorunlar getirebilir.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yüzden alınmayabilir ama tamamen senin takdirine kalmış. Yeni nesil konsol çıkacak da, tr'de chipli satış başlayacak da... diye düşünebilirsin.http://forum.paticik.com/view.php?id=95516

Ayrıca media player, hdd gibi sebeplerden dolayı xboxu daha çok tavsiye edebilirim. Oyunları internetten indirecekseniz kesinlikle xbox tavsiye ederim.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Sosyal ağlarda paylaş

hdd mevcut değil ama, harici :) ps2'ye de pek çok eklenti konulabiliyor biliyorum ama xbox'a chip taktıktan sonra alete yapmadığım kalmadı. Hdd'sinin içinde olması falan zaten benim için büyük avantaj.

8GB'den 120GB'ye yükselttiğim HDD içine oyun, her tür video, fotoğraf falan koyabiliyorum. Ayrıca sadece başkalarından duyduğum kadarıyla ps2 media player sorun çıkartabiliyormuş. Temiz bir şekilde kullanabiliyorsanız tabii ki diyecek birşeyim yok.

Ama kişisel deneyimlerimi ve tercihlerimigöz önüne alırsam yine xbox'u tercih ederdim. Ama bundan birkaç yıl sonra konsol almaya param ve zamanım olursa ps3'ü tercih etme niyetindeyim şimdilik xbox 2 yerine.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben futbola hiç ilgi duymam ama winning için pes'in japoncası sadece diyorlar. Tabi bazıları japonca spikere hastalar. Onlara diyecek lafım yok :) Ama xbox'a çıktı pes4 sonunda. İlgililere duyrulur yani :) Tabii ki iki konsoldan birini tercih edecekler için birinci olay oynayacakları oyunlar. Xbox'ın da ps2'nun da kendilerine has çok güzel oyunları var.

falan filan...[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...