uncla Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ps2 alma fikri şimdi belirdide bende :D çipli fiyatı nedir ikinci el alsam olabilirmi fikirleriniz..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 endemde 205$ ps2 80$ dms 3 en iyi chip 450 milyon tl tutuyo toplam www.endem.net[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 08 Kasım 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 chip taktırdığın yer önemlimidir ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yapılan işlem sonuçta lehimlemek olduğu için sorun çıkartmaz ancak şöyle önemlidir; hödö marka chip ismi altında kalitesiz, ucuz chip takabilirler.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Şu zamandan sonra ps2 alınmaz bence.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Eğer canın konsol istiyorsa neden almayasın ki? ps3 geliyor bir buçuk yıl sonra desen ilk çıktığındaki fiyatı falan onu epeyce sahiplenilemez yapabilir çoğumuz için. En güzeli herkese bir konsol... Çatır çatır oynayın işte misler gibi. Tabi 2. ellere de yönelebilirsiniz. Ama ps2 sahibi olmadığımdan tavsiyem olmasın kimseye 2. el. Bilemiyorum eskidikçe ne gibi sorunlar getirebilir.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 messiah2 ve v7ps2 400e almıstım ben 1 analog kol la beraber[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: SilphatosIce_, 08 Kasım 2004 18:46 tarihinde demiş ki: Şu zamandan sonra ps2 alınmaz bence. Neden?Ben yarın alcam msl?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yeni makinalar çıkacak.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Al arkadasım sen ps2 al. Winning ıcın alınır sadece.Istedıklerı kadar yenı makına cıkartsınlar.Oynarsın gta,winning,ff vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bu yüzden alınmayabilir ama tamamen senin takdirine kalmış. Yeni nesil konsol çıkacak da, tr'de chipli satış başlayacak da... diye düşünebilirsin.http://forum.paticik.com/view.php?id=95516 Ayrıca media player, hdd gibi sebeplerden dolayı xboxu daha çok tavsiye edebilirim. Oyunları internetten indirecekseniz kesinlikle xbox tavsiye ederim.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 media player,dvix,hdd,online adaptor vs... ps2'de de mevcut bunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hdd mevcut değil ama, harici :) ps2'ye de pek çok eklenti konulabiliyor biliyorum ama xbox'a chip taktıktan sonra alete yapmadığım kalmadı. Hdd'sinin içinde olması falan zaten benim için büyük avantaj. 8GB'den 120GB'ye yükselttiğim HDD içine oyun, her tür video, fotoğraf falan koyabiliyorum. Ayrıca sadece başkalarından duyduğum kadarıyla ps2 media player sorun çıkartabiliyormuş. Temiz bir şekilde kullanabiliyorsanız tabii ki diyecek birşeyim yok. Ama kişisel deneyimlerimi ve tercihlerimigöz önüne alırsam yine xbox'u tercih ederdim. Ama bundan birkaç yıl sonra konsol almaya param ve zamanım olursa ps3'ü tercih etme niyetindeyim şimdilik xbox 2 yerine.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 X-Box kesınlıkle daha ıyı konsol ona lafımız yok.Ama benım oynadıgım oyunlar sadece ps2 de olan oyunlar oldugu ıcın gerısı hıkaye bana :) Winning cıksın x-box ıcınde alayım x-box ozaman.Ama asla olamayacak bısey bu ne yazıkkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla ben futbola hiç ilgi duymam ama winning için pes'in japoncası sadece diyorlar. Tabi bazıları japonca spikere hastalar. Onlara diyecek lafım yok :) Ama xbox'a çıktı pes4 sonunda. İlgililere duyrulur yani :) Tabii ki iki konsoldan birini tercih edecekler için birinci olay oynayacakları oyunlar. Xbox'ın da ps2'nun da kendilerine has çok güzel oyunları var. falan filan...[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Keske ımkanımız olsada tum konsolları alsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 işte bu konuda kusursuz bir şekilde uyuşuyor zevklerimiz :D[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ps3'te ne gibi yenilikler olacak bilgisi olan varmı ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=95516 buraya yazdım sağlam şeyler.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar