Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Şimdi diyorum ki, kum torbası alsam arada çalışsam diyorum ama... 1) tavana asmak istemiyorum hem bina eski ( 16 yıllık fln) üst katın telefonu tutreşimde calsa duyuyoruz o derece (tv kapalıysa ama) Hem kiracıyım diye. Bunu doldurup duvara dayasam olmaz mı? 2) profesyonel antreman yapmayacagım için, ne boyutta almam makul olur? 3) aslında direk ayaklı boks ekipmanları var fln ama çok pahalı onlar. Sanıyorum profesyonel çalışma için Gief info plz
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Duvarı yumruklamak el sağlığına pek zararlı. Kader kısmet garbage saçmalarsa konu dışına da açarız np
moncici Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 tavana astığında da kum torbasına vurduğun ses dışında bi ses gitmez ki yukarıya. sonuçta kopçaylan asıyosun yani tavana doğrudan etki eden bi durum yok.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Valla benim asıl korkum ses degil. Sesi bile kagitmiş gibi geciren bir tavana 20 lik beton dübeli takarsam üst kattan çıkabilir. Bir de millet torbayi asarken tavani insaat demirine kadar delip oraya fln tutturmus, türlü fantezilere girmis de :)
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 beton dubel falan SEAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGLLLLLEEEEEE
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Summon'a destek lazım mı?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Valla ben 65 kiloluk kum torbasını tavana monte ettim odamda, ama tavan o kadar cırt değil tabii. Taş gibi duruyo baya bi sallanmasına rağmen. Sanırım bi de ben asılsam taşımaya devam eder rahatlıkla sdfsasdf Bence riske girme ama o kadar sakat bi binadaysan. Sonuçta benim üstkatımda çatı var direkt...
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mr_Hand said: Valla ben 65 kiloluk kum torbasını tavana monte ettim odamda, ama tavan o kadar cırt değil tabii. Taş gibi duruyo baya bi sallanmasına rağmen. Sanırım bi de ben asılsam taşımaya devam eder rahatlıkla sdfsasdf Bence riske girme ama o kadar sakat bi binadaysan. Sonuçta benim üstkatımda çatı var direkt... şimdi bu torbayı duvara yaslasam, vurunca duvara vurmuş gibi olmam heralde? yani aslında duvara asılan minder gibi birşeyler görmüştüm böyle yine yumruk çalışmak için onlardan da olsa olur benim derdim direk duvara vurmak istemiyor olmam aslen
cemss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 haciyatmaz al dicem hem asma problemin olmaz hem haciyatmaz yani.
cantug Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ben disarda kavak agaci tekmeliyorum . Henuz kiramadim , agac
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 asamıycaksan hiç mundar etme bence. kayar devrilir falan elini bileğini sakatlarsın... gerek yok. ayrıca sabit de olmaması lazım, vurdukça şekli değişiyo çünkü. hep aynı yere vurursan çabuk eskitirsin.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Haciyatmaz hafif kalir abi Agaca vuramam evdeyken bir zahmet Ve evet asmamanin sacma dezavantajlari var. Ben en iyisi eve bi usta cagirip taktirayim cengel mengel. Adam bakip der zaten bu tavan bunu kaldirir kaldirmaz diye Agaci tekmelemek farkli, yumruklamak farkli hem yahu. Zamaninda doktor "boksör kirigi olur" demisti, halen bilmiyorum o ne, ama olmasin yani
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dworgian said: Mr_Hand said: Valla ben 65 kiloluk kum torbasını tavana monte ettim odamda, ama tavan o kadar cırt değil tabii. Taş gibi duruyo baya bi sallanmasına rağmen. Sanırım bi de ben asılsam taşımaya devam eder rahatlıkla sdfsasdf Bence riske girme ama o kadar sakat bi binadaysan. Sonuçta benim üstkatımda çatı var direkt... şimdi bu torbayı duvara yaslasam, vurunca duvara vurmuş gibi olmam heralde? yani aslında duvara asılan minder gibi birşeyler görmüştüm böyle yine yumruk çalışmak için onlardan da olsa olur benim derdim direk duvara vurmak istemiyor olmam aslen duvara vurkmus gibi olmazsın ama kum torbasına vurmus gibide olmazsın. kum torbanaları baya sert oluyo. bileğine eline hazar vermemeleri hareket etmesinden geliyo daha cok
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yan duvarlardan kuşak atarak kuşağa bağlayabilirsin ama duvarlar arası mesafe arttıkça sağlıksız olur. Hatta tavandan daha sağlıksız olur. Kaldı ki duvardan duvara profil çektirmek istemezsin. Görüntü açısından kötü. Çelik dübelli kanca alacaksın, tavana asacaksın. Bişey olmaz. http://www.tyapi.com/kancali_celik_dubel.jpg Ama dübeli de sökemezsin yarın öbür gün. Ancak kancayı dipten kesersin dübel içte kalır.
Killer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aga ben satıyom 20-22 kg falan dışı deri kaplama elini falan da acıtmaz. prof değil ev idmanı için uygun. tavanı da çökermez merak etme asdkf
Killer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dworgian said: Şimdi diyorum ki, kum torbası alsam arada çalışsam diyorum ama... 1) tavana asmak istemiyorum hem bina eski ( 16 yıllık fln) üst katın telefonu tutreşimde calsa duyuyoruz o derece (tv kapalıysa ama) Hem kiracıyım diye. Bunu doldurup duvara dayasam olmaz mı? 2) profesyonel antreman yapmayacagım için, ne boyutta almam makul olur? 3) aslında direk ayaklı boks ekipmanları var fln ama çok pahalı onlar. Sanıyorum profesyonel çalışma için Gief info plz http://forum.paticik.com/read.php?27,6517473
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Cuce said: Dworgian said: Mr_Hand said: Valla ben 65 kiloluk kum torbasını tavana monte ettim odamda, ama tavan o kadar cırt değil tabii. Taş gibi duruyo baya bi sallanmasına rağmen. Sanırım bi de ben asılsam taşımaya devam eder rahatlıkla sdfsasdf Bence riske girme ama o kadar sakat bi binadaysan. Sonuçta benim üstkatımda çatı var direkt... şimdi bu torbayı duvara yaslasam, vurunca duvara vurmuş gibi olmam heralde? yani aslında duvara asılan minder gibi birşeyler görmüştüm böyle yine yumruk çalışmak için onlardan da olsa olur benim derdim direk duvara vurmak istemiyor olmam aslen duvara vurkmus gibi olmazsın ama kum torbasına vurmus gibide olmazsın. kum torbanaları baya sert oluyo. bileğine eline hazar vermemeleri hareket etmesinden geliyo daha cok anladım abi sağol öyle yapacağız mecburen
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 SeaGle said: Yan duvarlardan kuşak atarak kuşağa bağlayabilirsin ama duvarlar arası mesafe arttıkça sağlıksız olur. Hatta tavandan daha sağlıksız olur. Kaldı ki duvardan duvara profil çektirmek istemezsin. Görüntü açısından kötü. Çelik dübelli kanca alacaksın, tavana asacaksın. Bişey olmaz. http://www.tyapi.com/kancali_celik_dubel.jpg Ama dübeli de sökemezsin yarın öbür gün. Ancak kancayı dipten kesersin dübel içte kalır. sökmeyeyim abi en olmadı üstünü alçı sıvatırım geçer nolcak :)
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Killer said: aga ben satıyom 20-22 kg falan dışı deri kaplama elini falan da acıtmaz. prof değil ev idmanı için uygun. tavanı da çökermez merak etme asdkf abi bizim arkadaş beleşe vermezse sana mesaj atarım :)
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Dworgian said: Killer said: aga ben satıyom 20-22 kg falan dışı deri kaplama elini falan da acıtmaz. prof değil ev idmanı için uygun. tavanı da çökermez merak etme asdkf abi bizim arkadaş beleşe vermezse sana mesaj atarım :) o arkadaş benim bende satıyom hadi sadfxc
Öne çıkan mesajlar