BLack_ALieN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Herkese merhaba. Bayramda burda olamıcağım için tüm paticik ailesini bayramını kutluyorum. Saygılar[signature][hline]Her$ey Darkness Time İçin..
Thrawn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ei bayramlar. Hiç sevmem bayramları o ayrı tabi![signature][hline]Hiçbir$ey var değildir, Var olsa bile bilinemez, Bilinse bile kimseye öğretilemez... Grand Admiral
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bayramlar güzeldir valla birgün sevmen dileğiyle[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Loe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bende herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...[signature][hline]|>Hepimizi yakan Havva diil mi ?<|
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Herkesin Bayramını Kutlarım ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
thedarkride Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 tum paticik cemaatinin bayramını kutluyorum tabiki paticik muezzin ve imamlarını unutmamak lazım.(admin owner mod olayı) :P
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Utanmasan Paticik Gm Seer ve Counselor'ların da bayramını kutlucan :D Şaka bi yana şimdiden tüm Paticik ailesinin bayramı mübarek olsun.
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hepimizim bayramı mübarek olsun. ps.yeri burası değil ama naparsın işte. bu black alien'e kuralları öğretemiyecez sanırım.[signature][hline]deviL|may|Cry
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: thedarkride, 12 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki: tum paticik cemaatinin bayramını kutluyorum tabiki paticik muezzin ve imamlarını unutmamak lazım.(admin owner mod olayı) :P paticik cemaati mi? hö? oğlum böyle konuşmayın sonra bizi azınlıktan sayacaklar olan Türkiye'ye olacak camia diyin topluluk diyin cemaat ne imamı kim bari? ben de yürekten kutlarım hepinizin bayramı mübarek olsun hadi.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 12 Kasım 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Neron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Herkesin Bayramını Kutlarım[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hepinizin bayramınızı kutlar, ellerinizden öpreim =)[signature][hline]Braveheart, NoWar, Spellcaster MSN: [email protected] ICQ: 343040809
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bende kutlar ellerinizden öper,paralarınızı isterim ;)[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Bilgi ve Eğlence Forumları
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bayram herkesin kutlarım büyüklerimin ellerinden küçüklerimin alnından daha da küçüklerin patilerinden öperim. Ama konu dışına açılsaymış daha uygun olurmuş[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Patruska Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 TUm Paticik ailesin bayraminı kutlar en iyi sekilde gemesi dileklerim...
Patruska Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Patruska, 12 Kasım 2004 21:34 tarihinde demiş ki: TUm Paticik ailesin bayraminı kutlar en iyi sekilde gecmesi dileklerim...
-Medcezir- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bende hepinizin bayramini kutlarim simdiden..[signature][hline]UO Turk | Medcezir
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hepımızın bayramı kutlu olsun nıce bayramlara[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hepimizin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Deathrone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Saol arkadaşım. Bende senin ve diğer bütün arkadaşların bayramını kutlarım. Allah bereket versin arkadaşlar ne kadar çok el o kadar çok para =). Rastgele...[signature][hline]Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı: Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bi bayram daha geldii.... boş işler uoymuş emulatormuşş.. neyse hepinizin bayramı kutlu olsun. mutlu olun!!
Öne çıkan mesajlar