Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin Bayramını Şimdiden Kutluyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ei bayramlar.
Hiç sevmem bayramları o ayrı tabi![signature][hline]Hiçbir$ey var değildir,
Var olsa bile bilinemez,
Bilinse bile kimseye öğretilemez
...
Grand Admiral
Mesaj tarihi:
said:
thedarkride, 12 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
tum paticik cemaatinin bayramını kutluyorum tabiki paticik muezzin ve imamlarını unutmamak lazım.(admin owner mod olayı) :P

paticik cemaati mi? hö? oğlum böyle konuşmayın sonra bizi azınlıktan sayacaklar olan Türkiye'ye olacak camia diyin topluluk diyin cemaat ne imamı kim bari?

ben de yürekten kutlarım hepinizin bayramı mübarek olsun hadi.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 12 Kasım 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bayram herkesin kutlarım büyüklerimin ellerinden küçüklerimin alnından daha da küçüklerin patilerinden öperim.
Ama konu dışına açılsaymış daha uygun olurmuş[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Mesaj tarihi:
Hepımızın bayramı kutlu olsun nıce bayramlara[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Saol arkadaşım.
Bende senin ve diğer bütün arkadaşların bayramını kutlarım. Allah bereket versin arkadaşlar ne kadar çok el o kadar çok para =). Rastgele...[signature][hline]Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
  • Yeni Oluştur...