Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Sezon 15 takımı, kuruluş yılı 2005, bir hayli eski bir takım 1. lige kadar çıkmıştım zamanında. şu an 3. ligde oynuyor. türkiye division 3 kupa şampiyonluğu var. 1m euro var kasasında ve kadro değeri yaklaşık 10m euro (19 oyuncu var) çok fazla bir şey istemiyorum, diablo3 veya gw2 hesabına falan da takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 silp ben askere gidicem zaten 15 gün sonra sana iki oyunun accountunu veririm oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oynayacağımdan değil ya hani para vermek istemeyip de hesap vermek isteyen olursa diye dediydim ama teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 beleş yaptım bunu isteyen ilgilenen varsa vereyim, yeni üyeye vermem amme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 benim sezon 13 süper lig şampiyonu efsane takımım para ediyorduysa satsaydım dicem de gecti borun pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 200e 300'e satmışlar dandik takımları ben de dedim 5 tlye satayım ama bunun olayı bitti herhalde, yıllardır haftada 1 kere girip çıkıyodum zaten dandik oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar