Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya beyler ben bu oyunu en az 5 kere bitirmişimdir tekrar başladım bu sefer takıldım bug oldu yada hatırlamıyorum. Sorun şu ravel in maze'ine gitmek için kızından bir damla kan alıyorsun portal da godsmen foundy'sinin içinde hatırladığım kadar o secret weapon olduğu odada açılması gerikiyordu foundry bırakın heryeri araştırdım portal yok açılmıyor bir yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Portal of regreti diyorsan o tam uyandığın sedyenin arkasında. Tam olarak anlayamadım nerde olduğun yahu biraz daha detaylı anlatsan belki yardımcı olabilir hernekadar 2-3 sene olsada oynayalı. Buarada planescape tek kelimeyle yönetir :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hayır orası oraya çok uzun bir yol var hani fall from grace denen kızın olduğu binada night havel ravel kızı var sonra mendille ondan bir kan damlası alıyoruz.portalın anahtarı,portalda foundry de o büyük silahın olduğu odada olması gerek ama oraya gidiyorum hatta foundry bırakınm tüm sehri dolaştım yok portal yok[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hmm kusura bakma o dediğin yeri anladım ama detaylarını hatırlamıyorum o durumun...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ravel a giden protal yanılmıyorsam ikinci katta toplantı odasını geç orda aşağıdaki kapıya girdiğinde yine yanlış hatırlamıyorsam bir adam rüya makinası için birşey isteyecek. İşte o adamın arkasındaki kapıdan girince doğru malzemeler varsa ravel ın labirenti açılmalı(Yanlış hatırlıyor olabilirim)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yanlış hatırlıyorsun,portal to ravel's maze,godsmen foundry de,ordaki bütün quest leri sırayla tamamlayınca alıyorsun,aldıktan sonra istediğin zaman portalı açabilirsin,kendi kendine açılmıyor(ravel ın kızının kanına bulanmış mendil varsa tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ben zaten quest konusunda çok titizim bütüm görevleri bitirdim kesin bir bug hiçbir şekilde açılmıyor büyük ihtimal o secret weapon olduğu yerdeydi .[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Area: AR0502, Foundry of the Godsmen ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ Go around to the right, and find the Clerk, Nadilin (x 2900 y 2625). Ask to pick up an item, then give him the receipt you got from the Legacy. For this you get 40,000 experience and the Portal to Ravel's Maze. WARNING: Although you can now get to Ravel, I would recommend staying in Sigil a while longer, to finish up all the quests. sanırım deinorra nın legacy sini advocate olan babasından alıp o adama göstermeyi unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: othinn, 12 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: Area: AR0502, Foundry of the Godsmen ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ Go around to the right, and find the Clerk, Nadilin (x 2900 y 2625). Ask to pick up an item, then give him the receipt you got from the Legacy. For this you get 40,000 experience and the Portal to Ravel's Maze. WARNING: Although you can now get to Ravel, I would recommend staying in Sigil a while longer, to finish up all the quests. sanırım deinorra nın legacy sini advocate olan babasından alıp o adama göstermeyi unutmuşsun Biraz salak olduğumdan unutmuşum ya sinirden delicem nasıl böyle bir hata yaptım inanamıyorum sen git tüm şehri dolaş birtek o adama uğramadım.. Yardımın için çok saol.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar