karabocek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaşlar ares 2 serverında oynayanlar level ve nicklerini belirtirlerse oyunda görüşürüz :) benim bildiklerim : FRP_Master(ben) : Paticik_KO Solinari : Solinari Turuncu : turuncu[signature][hline]..:Anol Shalom:.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Insan Karakter :Nick edsa_Arthur LvL:47 AsassiaN Orc Karakter:Nick Kuardon LvL:45 Asasian Bunlar Benimkiler oki.[signature][hline][spo1]=Knight Online'cidir.Ultima Online'cidir. Scripter'dir.DisanQ'in Adminidir[ /spo ]
_ceza_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 a1 & a2 me too............[signature][hline]Character : ceza Class : Assassin Nation : Karus Level : 55 Clan : NP : 650
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ikisi de ayni burda soylenmek istenen genellikle 2 de oynayanlar oki?[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:55 National Point:1750 Clan: THE_ANT_HILL_MOB (Pelerinli Clan) Clan National Point:22500
Quanzi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 oki[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
spirit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben de yeni ba$ladim oyuna,karakterimin adi Queljin.[signature][hline]Knight Online - Queljin [Ares] If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 valla ne accagıma kara vermedim oyunu download edip patchler bittikten sonra isim tihirkit olarak gelcem ama ne acagımı bilmiyorum birde bu atres 2 fekan demissniz buda 1,2,3 felan diyte a yrılıyomu[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Deluna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Karakter İsmim : Deluna Priestim , 11 . leveldeyim daha yeniyim yani
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ares te ki KoRn lvl 42 warrior Ottoman_A ( bi abim vermi$ti) 51 (mage) bLody lvl 47 (kendım kasmı$tım) (mage)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Human-Ranger-level 30-CesurYürekElan[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 :) Bu kadar Kısımı OynuoR ?[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
gleamder Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Valal ben diezde oynuyorum level 49 Assasin ismi Lost_Pich Clan: Killers Orc[signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??***
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sankı gordum senın nıckını EstLandda Takılıomusunz?[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Character : Zergtr Class : Magincian Nation : Elmorad Level : 35 Clan : yok[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected]
Öne çıkan mesajlar