BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet ben, arcane, volfied ve gelirse berk inadına dürümde dürüm zirvesi yapacağız ben şimdi evden çıkıyorum gelmek isteyenler buyursun hep beraber inadına dürelim! yaşasın dürüm kardeşliği![signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yer yazmayı unutmusun mıllete (: bide milletin canını cektirmeyin ya ühe[signature][hline]msn/mail mail icq
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 *!Tost yer*[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yer bostancı inadına dürüm lunaparkın karşlısındaki yoldan dümdüz gidin az yukarıda zaten kime sorsanız gösteririler haydi genç patiler elder patilerle kaynaşmaya gelin bize dürüm ısmarlayın biz de sizin için birer iyilik düşünelim :P[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Neye inat, kime inat, niye inat?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ahah adama bak bide ısmarlayın diyo :D Ulan siz ısmarlasanıza siz çağırıyosunuz :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Gel ben sana inegöl köfte ısmarlayım :) bol acılısından..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 liseli gençlik gelmesin die geç saatte yapılmasını kın kın kınıorum[signature][hline]Bornozlu Canavar
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bende acıktım bunu görünce pide arasına birşeyler koyup yedim hemen:) düüm olsa keşke şimdi..... ha bu arada protesto için kokoreç yiyin bence.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 dürümü guseldir oranın yemiştim daha once[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ulam sirf senin yuzunden durum soyledim allah durumcu beyden razi olsun:D
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 orda tam bostancı luna aprkının orda hınzır dürüm war orası super:)
Head Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 birinde kalacaksam geleyim[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 çok uzak hem de[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Size uzaksa bana ne?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 asteroth 2 rekat sus anam maraş dondurması ye :P[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 up, 20:00-20:30 arası orada buluşacağız, ilgilenenlere duyrulur[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene
Öne çıkan mesajlar