Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 1 yili askindir severek oynadigim oyunu birakma karari aldim. Karakter : Gladmir Schroding Rebel FrF PA si uyesi Server da ornegi cok az olan tam dayali 6 milyon degerinde large tatooine house ve su andaki template olan master swordsman master rifleman icin gerekli butun item lar food vs. karakterde fazlasiyla mevcut. Force progressin da 2 kutu doldu bile, old mani gectik... Jedi gitmeyi planlarken son anda vazgectim. Karakterin benim icin degeri paha bicilmez ama makul bir fiat olan 100 mil TL de karar kildim. Teklifler ozel mesajdan olursa sevinirim Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 way be bütyün schrodingler gidiyor. signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice [Bu mesaj heyd tarafından 03 Kasım 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sold out.. Güle güle SwG... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 güle güle glad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 way be abimizde gitti siramiz gelmiştir demektir benim acc u da alinda bende yalnız bırakmayım gladı baska dunyalarda :([signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 long live rebellion glad :([signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 güle güle gladmir[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 üzüldüm be glad dursaydı accın köşede.. eq2 diye aklını çelmişler zaten. Olmaz öyle şey wow oynuyoruz ona göre :) infletus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 abi sen ortada yoksun ki, hain birde wow diorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CABALLOS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Rebellerin çöküşü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azorka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hmm bende satiorum arkadaslar acc yi :( AzorkaSchroding Rebel FrF PA si uyesi master sword master doc dum (sildim ) master entertainer yarim id bi ara weapon smith masterdi :P birde artisan 100 120 mil den dusunuorum :) almak yada konusmak istiyenlere msn adresim cogunlukla onlineim dir [email protected] gule gule swg ve frf dicez artik napalim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 way be efsane pvp cide bırakıyor :) seninle bi duel yapmak isterdim :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar