deathshower Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 iyi günler. konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. bir kaç aydır oynamıyorum. şifremi denerken lock landı acc ve şöyle birşey yazıyor artık. "Contact Customer Support You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support. yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Art arda çok fazla yanlış giriş yaptığın için yeni denemeyi engellemiş. Şifreyi sıfırlamak istiyorsan müşteri hizmetleriyle görüş diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ben de yaşamıştım böyle bişe ama o telefonu sattığım için autho zımbırtım gitmişti ondan girememiştim. müşteri hizmetlerine kimliğimle d3 açılış sayfamın olduğu bi resim gönderip gerekli bilgileri söylemiştim ertesi gün kaldırmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 skype kurup ara adamları. ingiltere numarası bedava hemen de acıyorlar. aynısı bana da gecen oldu hallettim 3 dakkada. gizli sorunu soruyorlar. ben bilmiyorum dedim. oyunun cdkeyini sordular. soyleyince actılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kim konuscak simdi o kadar iyi ing yok adamlarla tarzanca konuscaz olaya gel ya :( 0800 0288246 bu numarayi ariyorum skypdan kontur yok diyor. nasıl hallede bilirimki bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ordaki supportta jane zaten yaptıkları şey standart zaten account ismini kodlamanı istiyor [email protected] mesela ordaki a-h-m-e-t için bilindik bi kelime soyle america-holland falan diye ülke belirt gizli sorunu belki ister istemez bi olayı yok yani customer support anlayışlı baya o konuda çoğu şeyi hallediyorlar sen anlatamazsanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/900641450#4 bak burda acıkca anlatmıs. kısacası şu numarayı arıyacaksın : +44 800 0288246 sonra teknik dısında her sey icin 1, teknik konuları 2 den sonra idi galiba. sen 1 bascan işte. daha sonra mail adresini soracaklar. ingilizcem çok iyi değil demişsin. o zaman bi kagıda harfleri ve turkce okunuslarını yaz mail adresinin. [email protected] misal ey eyç em i ti tu fayf[et]gmail.com gibi. sonra söylemek istedigin bişi varsa sozluk, google ceviri ile hazırla üç aşağı 5 yukarı. en son kısım için gizli sorunu veya oyununun cd keyininin ilk bölgesinin harf/rakamlarını hazırla. 9w10hf gibi olan oyununun cd keyinin ilk kısmını kodla tekrar aynı şekilde. bu arada mesai saatleri içinde ara akşam 5-6 ya kadar galiba. her neyse kly glsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 halletim dostum eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar