murderyamf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 evet arkadaşlar hediye olarak gelen Thermaltake Tt eSPORTS Black Gaming Mouse satmak istiyorum. 0 fiyat 125 -110 lira arası değişmektedir ben sadece 90 lira istiyorum az biraz pazarlık payı olabilir. Özellikleri yazmak gerekirse. Marka : Tt Esports Model : BLACK Model Numarası : MO-BLK002DT Ürün Gurubu : Giriş seviyesi Profesyonel Oyuncu Mouse Sensör : Philips 4000 dpi sensor sayesinde gelişmiş mouse hareketleri DPI çözünürlüğü : 400/800/2000/4000 arasında yazılımsız geçiş, yazılımı sayesinde 400-4000 dpi arasında istenilen çözünürlüğe ayarlayabilme şansı. Değiştirlebilir ağırlık : 5 adet 4,5 gr ağırlık sayesinde kontrol edilmesini olaylaştıracak kadar ağır ama aynı zamanda saatlerce süren oyunlarda oyuncunun kolunu yormayacak kadar da hafif. Kablo Yapısı : Katlanmaya ve kırılmaya karşı dayanıklı 1.8 metrelik örgü USB kablosu. Işıklandırma : Kulanım anında sabit yanan ve bekleme konumunda nefes alır verir gibi yanıp sönen ışıklandırma. İstenildiğinde yazılım üzerinden aydınlatma seçeneğini açıp kapatabilmek mümkün. USB Bağlantısı : Altın kaplama USB bağlantısı sayesinde güvenilir ve hızlı veri aktarımı sağlar. Macro ayarı : Yazılımı sayesinde üzerinde buluan 6 tuşa 3 ayrı profilde toplam 18 macro atayabilir ve bunu dahili 64KB'lik belleğine kaydederek istediğiniz bilgisayarda kurulu bir programa gerek kalmaksızın kullanabilirsiniz. Tuş yapısı : Orta düzeyde düşük profil Tuşa basmak için gereken kuvvet : 60 gr. ± 10gr. Gürültü seviyesi : Düşük seviyede Tuş ömrü : Sağ ve sol tuş için ayrı ayrı 5 milyon tık. http://www.e-vektron.com/asp/show_stock.asp?product=TTS-MO-BLK002DT yukardaki linkden alete bakabilirsiniz. Şimdiden alana hayırlı olsun diyorum çok kaliteli bir üründür. Ayriyetten yanında çokda kullanışlı bir saklama kılıfı vardır.
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 http://www.sanalmarketim.com/urun/dd2cc9d5c6c59c34e5717a8cd3c9dece/THERMALTAKE-Tt-eSPORTS-Black-Gaming-Mouse-TTS-MO-BLK002DT edit: baltalamak falan için değil almayı düşünen arkadaşa referans için koydum.
Öne çıkan mesajlar