Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Thermaltake Tt eSPORTS Black Gaming Mouse (0 ambalajlı)

murderyamf

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar hediye olarak gelen Thermaltake Tt eSPORTS Black Gaming Mouse satmak istiyorum. 0 fiyat 125 -110 lira arası değişmektedir ben sadece 90 lira istiyorum az biraz pazarlık payı olabilir.

Özellikleri yazmak gerekirse.

Marka
:
Tt Esports
Model
:
BLACK
Model Numarası
:
MO-BLK002DT
Ürün Gurubu
:
Giriş seviyesi Profesyonel Oyuncu Mouse
Sensör
:
Philips 4000 dpi sensor sayesinde gelişmiş mouse hareketleri
DPI çözünürlüğü
:
400/800/2000/4000 arasında yazılımsız geçiş, yazılımı sayesinde 400-4000 dpi arasında istenilen çözünürlüğe ayarlayabilme şansı.
Değiştirlebilir ağırlık
:
5 adet 4,5 gr ağırlık sayesinde kontrol edilmesini olaylaştıracak kadar ağır ama aynı zamanda saatlerce süren oyunlarda oyuncunun kolunu yormayacak kadar da hafif.
Kablo Yapısı
:
Katlanmaya ve kırılmaya karşı dayanıklı 1.8 metrelik örgü USB kablosu.

Işıklandırma
:
Kulanım anında sabit yanan ve bekleme konumunda nefes alır verir gibi yanıp sönen ışıklandırma. İstenildiğinde yazılım üzerinden aydınlatma seçeneğini açıp kapatabilmek mümkün.

USB Bağlantısı
:
Altın kaplama USB bağlantısı sayesinde güvenilir ve hızlı veri aktarımı sağlar.
Macro ayarı
:
Yazılımı sayesinde üzerinde buluan 6 tuşa 3 ayrı profilde toplam 18 macro atayabilir ve bunu dahili 64KB'lik belleğine kaydederek istediğiniz bilgisayarda kurulu bir programa gerek kalmaksızın kullanabilirsiniz.

Tuş yapısı
:
Orta düzeyde düşük profil
Tuşa basmak için gereken kuvvet
:
60 gr. ± 10gr.

Gürültü seviyesi
:
Düşük seviyede
Tuş ömrü
:
Sağ ve sol tuş için ayrı ayrı 5 milyon tık.

http://www.e-vektron.com/asp/show_stock.asp?product=TTS-MO-BLK002DT

yukardaki linkden alete bakabilirsiniz. Şimdiden alana hayırlı olsun diyorum çok kaliteli bir üründür. Ayriyetten yanında çokda kullanışlı bir saklama kılıfı vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...