Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Selam, Şirketin logosunu tasarlayacak, yaratıcı yönü güçlü, değişik fikirlerini uygulama konusunda tereddüt etmeyecek fiyatta kol böreği esaslarını benimsemeyen Çok da berbat olmayan bir grafiker arkadaş arıyorum. Kendim de yapardım ama ben yapınca bir şeye benzemiyor sevgili paticik. Sçs. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Selam, umut malum-isaret umutavci.com Istersen telefonunu da verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ver tabi abi, tanıdığa yaptıralım nazımız geçsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Attim gitti. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 öm kutusunu da boşalt bir zahmet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Uuu beybi, ne ara dolmus. Sildim 3-5 bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Arkadaşımızın işini tamamladım, iyi günlerde kullansın inşallah. Başka grafik tasarım, baskı vs. gibi ihtiyaçlar olursa çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 aaa evet buraya yazmayı unutmuşum. Sağolsun işimi çok güzel halletti Solozzo, tam olarak kafamda istediğim şeyi yaptı :) memnun da kaldım tavsiye ederim ^^ Ellerine sağlık kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Çok teşekkürler güzel sözlerin için kardeşim, Allah güzel işler nasip etsin sana da. (: Theridone said: aaa evet buraya yazmayı unutmuşum. Sağolsun işimi çok güzel halletti Solozzo, tam olarak kafamda istediğim şeyi yaptı :) memnun da kaldım tavsiye ederim ^^ Ellerine sağlık kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Logosunu görebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 İlkin üsttekini yaptırdık, sonra alttakini yaptırdık http://i.imgur.com/l7iRA.jpg üsttekini Solozzo yaptı buradaki alttakini de moriarty yaptı, o da buradan. her ikisinin de telefonu bende var istersen görüşebilirsin. İşlerinde çok iyiler (: bu arada moriarty tasarım konusunda biraz takıntılı bir adam, her şeyi ince eleyip yapıyor. İşi bitiriyim "arkamı döniyim" ci değil. bi de iş bitmeden uyumuyor/uyutmuyor. bir başladık işe saaat gece 11 idi sabah saat 6 da uyuduğumu hatırlıyorum :D bu da böyle bir anımdır sadfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Iyy bu ne. Ikisi de birbirinden kotu. moriarty'nin tipi de bozuk zaten, normal zaten kotu olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sdfsds logoyu öyle istiyodu olum. şu an sitede olan tüm grafikleri bitirdim işte sabaha kadar uykulu bi şekil. para falan almadım zaten rıdvana yardımcı olmak için yaptım tipime kurban ol lan uysal tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 di said: Iyy bu ne. Ikisi de birbirinden kotu. moriarty'nin tipi de bozuk zaten, normal zaten kotu olmasi. yımırtaya can veren RABBIM onu da böyle yaratmış işte napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ahahaha vay hainler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bakbazer.com yapsaymissiniz keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ya di ne güzel uysallaşmıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Kargo ucretsizde neden kalp var? kargo ucretsiz diye sevincten kalbimiz gup gup atiyor diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 "seviyoruz lan sizi ibneler, bu kıyağımızı da unutmayn" diyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 chrome said: Kargo ucretsizde neden kalp var? kargo ucretsiz diye sevincten kalbimiz gup gup atiyor diye mi? şaka maka kargo ücreti yüzünden kullanıcılar çok geri dönüyolar. ama moriarty neden kalp koydu bilemedim şimdi sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hepsi içimizde müşteriler cuteness bayan ayıcık koysam bile olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 "Seviyoruz lan sizi ibneler" guzel bence. Samimi. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bi sitenin sloganının olduğunu düşünsenize ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paticik icin mukemmel mesela. Gay forumu gay club falan da olabilir, gayet samimi gelir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar