Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaser arafat öldü !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 04 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
olur olurda sadece onların değil bir kaç kişinin daha istemesi lazım hehe

O doğru işte ehe.
Netekim vakti zamanında Suriye ve Mısır kaşındılar.
Israil'de kaşıdı ikisini bi güzel.

"Juden juden juden" dedirtti.[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Mesaj tarihi:
hah israil, amerika olmadan kıcını bile silemesde =) neyse
gerci bizm girmeye calıstgmz insan hakları fln zırvalayan ab ortadoguya neden karışamıo
hane karışsa ne olur bilememde, araplar yaptklarının cezasını çekiolar ne yazıkki cok acı.[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
o israil dünyanın en büyük 3. ordusu olan bizim ordumuzu yerden yere vurur.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Ne diceksin ford? En basidinden Türkiye'nin sahip olduğu nükleer silahları anlat bence. Aaaa pardon ya... Şimdi hatırladım Türkiye'nin nükleer silah YOK.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
nükleer olsa neyse "Biolojik"[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 04 Kasım 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biolojik silah olarak biber spreylerimiz var :p

yok ama Türkiyenin askeri gücü küçümsenmemeli, özellikle kara ordusu olarak ilk 10da yer aldığımız noktalar var, zırhlı araç kuvvetleri gibi. Birde nükleer silah kullanmak okadar kolay değil =) Ancak bütün ülkeler kendini kaybedipte savaşmaya başlarsa belki yoksa ilk ağır etkili nükleer silah kullanana karambol yaparlar bence

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 04 Kasım 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi uçakları adamlrdan alıyoruz, yapmayın allah aşkına. Adam bilmez mi kendi malını, duman ederler vallahi :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
olay artık tamamen kitle imhaya kaydı.bana göre tank top vs.
eski savaşları saygı kuşağı olarak bir kaç yerde kullanılacaktır...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
O israilin götünü kurtaran biziz zamanında .. Hem siz nerden biliyosunuz ki Tr'nin nükleer silahı olmadığını. İnternette foruma yazı yazan adamlara mail atıcak halleri yok herhalde. Abi bizim silahımız var ama çaktırmayın. Sizin haberiniz olsun istedim. İmza. Tayyip kulun.'diye.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
nerden biliyorsun o adamların nükleer ve bio silahlardan başka daha cins silahlarının bulunmadığını.senin mantıktan bu çıkar bi düşün istersen...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
Ford : Kısaca "Ne alaka?" İsrail'in götünü kurtarmamızın konumuzla ne alakası var yani?

İkinci olarak, belli başlı ülkelerde vardır nükleer silahlar ve çok iyi bilinir bu ülkeler. Hindistan'dı, Pakistan'dı, Amerika'ydı, İsrail'di, Rusya'ydı vs... Ben herhangi bir kaynakta Türkiye'de nükleer silah olduğuyla ilgili bir "düşünce" bile görmedim şimdiye kadar. Senin kaynağın varsa buyur göster, susayım.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 04 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
O israilin götünü kurtaran biziz zamanında .. Hem siz nerden biliyosunuz ki Tr'nin nükleer silahı olmadığını. İnternette foruma yazı yazan adamlara mail atıcak halleri yok herhalde. Abi bizim silahımız var ama çaktırmayın. Sizin haberiniz olsun istedim. İmza. Tayyip kulun.'diye.

LoL
ama doğru söylüyorsun nükleer silah bulunması iki tarafı bileyli kılıç gibi karşındakinide kesebilir senide. bu yüzden açıklamamak en mantıklısı...[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 04 Kasım 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
Bu sabah komada olan Filistin Lideri öldü.Bakalım şimdi ne olucak..

Bize neki bundan boşverin siz birbirini yesin yahudiler.Artı halen öldü yok ölemdi diyonuz adam kan kanseri ?? Eninde sonunda ölecek az ömrü var.[signature][hline]__Sholver Star__
Design Everywhere

[Bu mesaj Sholver tarafından 04 Kasım 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 04 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
Ford : Kısaca "Ne alaka?" İsrail'in götünü kurtarmamızın konumuzla ne alakası var yani?

1. Adamlar İbrahim Tatlıses'e tapıyorlar.. Yani sempati diz boyu bize.
*2.Nükleer bomba atmak büzük ister TR'ye, heriflerin suyu bizden geliyor. Ondan sonra kendilerini ya suszluktan ya da atıklı sudan geberirler..
Biraz rasyonel düşünleim. Hamlarına koruz tükürsek.!! Ama bakıyorum tırsak bireyler yetişiyor.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
abi sana bir kılıç verelim bu akılla amerika yı kılıçla bile alırsın...

tırsak gençlik değil bazı şeylerin farkında olan gençlik...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
Benden de helalinden bi kalkan sana, bas sen İsrail'i tırsak gençlik geliyo senin ardından.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
2. maddeye dikkat edin ve susun.. Amerika başka be çuçum ona dil uzatmıyorum. Ama israil'e burdan bi nükleer bomba kutsal topraklar mezarları olur.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
hımm demek kılıçla alamazsın.oysaki alırsın sanıyordum...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

• Yeni Oluştur...