Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mukemmel light saberımı yapıyorsunuz? Mukkemleınını yaptıgınızda geberıcek kısı ortadan ıkıye ayrılmadan goremez zaten LS i o zaman goruntunun ne onemı varki? Ayrıca bırazda sıktı, tamama bu PS'e baslamak ıcın ıyı bı yol olmasada baslamak ıcın motıve edıcı ama gorsel sanatlar bolumunun yarısının bunlarla dolu olması?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eh ... tamam kimse bişey paylaşmasın o zaman :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Anti-Paylaşım AntiPATİ :P[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 [signature][hline].xgo RoxSide UOMsn AdresimBilgi ve Eğlence Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu paylaşmamak degıl Kingpin, bu görsel sanatlardakı topiclerın %5o sinin lightsaber olmasıyla ılgılı bır durum, tamam hepımzı sevıyoruz ozellıkle ben cok severım ama, tamam ıste yer gok light saber oldu hele bi durun yeter bu kadar saber bize.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 %50 sinin lightsaber olmasının sana ne gibi zararları var cüce ? göz zevkini mi bozuyor allah için :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 mm.. konudışının kız arkadaşım vermiyor topiklerinin aynısı olduğunu söylesem nlar mısınız? dokunabilir misiniz postlarıma ellerinizle.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Anlatılmaz , yaşanır :D Yani neden böyle tepki veriyorsunuz ki ... İki tane topic açılmış ayda çok mu ? Katılmıyorum , bence lightsaber görsel sanatlar bölümünün tadı tuzu :D[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Neyi anladım biliyor musunuz ? Lightsaber , gerçekten tartışma çıkarabiliyormuş...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 açın canım. açmayın demiyom ben. en azından şimdilik.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 light saber sıfırdan çizilebilecek en kolay şey. bu yüzden ipini koparan lightsaber yapıyo. ben dahil. YİYOSA LİGHTSABERIN SESİNİ YAPIN! :)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 voyinnnnn...[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ahahahahaha ^ ^ ^ ^ ^ up[signature][hline]Temiz Flip G.t İster Biraz Hani... Öyle herkes temiz flip yapabilse , tony hawk pavyona düşerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar