Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lightsaber v.2.0.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mukemmel light saberımı yapıyorsunuz?

Mukkemleınını yaptıgınızda geberıcek kısı ortadan ıkıye ayrılmadan goremez zaten LS i o zaman goruntunun ne onemı varki?

Ayrıca bırazda sıktı, tamama bu PS'e baslamak ıcın ıyı bı yol olmasada baslamak ıcın motıve edıcı ama gorsel sanatlar bolumunun yarısının bunlarla dolu olması?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Anti-Paylaşım
AntiPATİ :P[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
Müslüm baba sen bizi diskoya götür
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Mesaj tarihi:
Bu paylaşmamak degıl Kingpin, bu görsel sanatlardakı topiclerın %5o sinin lightsaber olmasıyla ılgılı bır durum, tamam hepımzı sevıyoruz ozellıkle ben cok severım ama, tamam ıste yer gok light saber oldu hele bi durun yeter bu kadar saber bize.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
%50 sinin lightsaber olmasının sana ne gibi zararları var cüce ? göz zevkini mi bozuyor allah için :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:
mm..

konudışının kız arkadaşım vermiyor topiklerinin aynısı olduğunu söylesem nlar mısınız? dokunabilir misiniz postlarıma ellerinizle.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
Anlatılmaz , yaşanır :D
Yani neden böyle tepki veriyorsunuz ki ... İki tane topic açılmış ayda çok mu ? Katılmıyorum , bence lightsaber görsel sanatlar bölümünün tadı tuzu :D[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
Mesaj tarihi:
Neyi anladım biliyor musunuz ?
Lightsaber , gerçekten tartışma çıkarabiliyormuş...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
Mesaj tarihi:
light saber sıfırdan çizilebilecek en kolay şey. bu yüzden ipini koparan lightsaber yapıyo. ben dahil.

YİYOSA LİGHTSABERIN SESİNİ YAPIN! :)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Mesaj tarihi:
Ahahahahaha
^
^
^
^
^
up[signature][hline]Temiz Flip G.t İster Biraz Hani... Öyle herkes temiz flip yapabilse , tony hawk pavyona düşerdi
  • Yeni Oluştur...