laverda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 geçen akşam acil hasta için köye gittim hızlı da gittim yağmur vardı köy zaten çamur kaydı araba vurdum dayımın arabaya sağ ön çamurluk çöktü gittim sanayiye orjinal çamurluık aldım gittim boyacıya 80 milyon dedi ben de hüh babanın arabasına.. hede hodo dedim parça da elimde patladı (fırın boya değil) acaba 80 milyonu verip boyatmalımıyım yoksa 80+ verip serviste mi boyatayım?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 En saglamı servistir aman dıkkat et bıde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü-chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bencede araba kullanırken bıraz dıkkat et iyi ki sana bı sey olmamıs[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 saolun serviste yaptırdım bugün güzel de oldu[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar