kira Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Selamlar herkese. İstanbul'da bir lisede eğitim verirken kitapların bastırdığı ekran tamamen bozuldu. Yani eski laptopım bozuldu. Ben de elimde bulundurduğum elektronik gereçleri satarak Macbook Air için para toplamayı hedefliyorum. Yani mümkün olduğunca cüzdana az davranıp, kumbarada para biriktirip satın almak. Hatta yeri gelirse ekstradan çalışmak. Elimde: İkinci el Asus Eee PC, iPodTouch 2009 (8GB) versiyon, Nokia C5 cep telefonu (Kasım 2011de satın aldım) Hiç kullanılmamış Philips DVD player ve Creative Hoparlör var. Fiyat şimdilik biçmedim ama olur da satın almak isterseniz ürünler şu anda Paticik Tarifesinden satıştalar. Satışlardan/takaslardan elde edeceğim gelirle yine bu Paticik topluluğundan 1800 Liranın altında Macbook Air arayışındayım (2011 ya da 2012 model) Black Fridayde ya da orada burada ucuza MBA bulursanız da unutmayın beni. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar