SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 İnce bi kesit anladğımı kadarıyla, kaynağa gelmez o. Döküm kaynağına kanak ağzı şart bildiğim kadarıyla, olmaz o iş. Metal yapıştırıcısı al yapıştır en güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Fin said: argon kaynağı + sıvı nitrojen Çok feci kafa yapıyor abi. Ama benim asıl favorim oksi-asetilen. Evet, tinerciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 çelik macunları var. hem dökümün gözenekli yapıya nüfuz eder, güzel de tutar. kaynakta rengi falan atar vazonun hepten bok edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Nazca said: Fin said: argon kaynağı + sıvı nitrojen Çok feci kafa yapıyor abi. Ama benim asıl favorim oksi-asetilen. Evet, tinerciyim. benim favorim bu evde muhakkak set halinde bulunuyor. http://farm4.static.flickr.com/3563/3765744534_84b5fc59ea_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 vazonun aynısından bul al bi tane bu kadar uğraşacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Döküm vazo nasıl bir şey ? Vazo dediğin kilden yapılmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 neyden isterse yapar adam, bize mi sorucak, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Camdan, seramikten vazo olur. Güğüm mü bu döküm olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar